Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
30 Jul 2019 - YogaHabits / Aimée Kuntz

K-DEER Dana Stripe - Regenboog legging

De K-DEER Dana Stripe legging is nu ook verkrijgbaar bij YogaHabits. Met deze regenbooglegging kan jij op een vrolijke manier een stand maken. Liefde is voor iedereen. En daar mogen we voor staan.

Iedere K-DEER Stripe legging is toegewijd aan een bijzondere doel. Deze Dana Stripe Legging is vernoemd naar filantroop en mensenrechtenactivist Dana Trixie Flynn, wie door yoga leraren als een leraar van yoga leraren wordt gezien.

De Dana Stripe heeft een regenboog patroon. Voor elke aankoop van de Dana Stripe doneert K-DEER een percentage van de opbrengst rechtstreeks naar het Hetrick Martin Institute (HMI), dat
van mening is dat alle jonge mensen, ongeacht seksuele geaardheid of identiteit, een veilige en ondersteunende omgeving verdienen om hun volledige potentieel te bereiken.

Dat ondersteuning hiervan belangrijk is blijkt uit dat de effecten verder gaan dan we vaak denken. In een interview van Keith Little van HMI door K-DEER, werd Keith o.a. de vraag gesteld hoe lichamelijke en geestelijke gezondheid & welzijn met elkaar verbonden zijn en wat dit betekent voor LGBTQ-jongeren.

Zijn antwoord is (vertaald in het Nederlands):

"We weten door studies en statistieken dat degenen die zich identificeren als LGBTQ drie keer meer kans hebben om te lijden aan depressie en angst. Volgens de National Alliance on Mental Health (NAMI) kunnen deze condities veroorzaakt zijn door het verlaten zijn door vrienden en familie, dakloos zijn en/of het hebben van risicovol seksueel gedrag om te overleven. Dit wordt verergerd met constante discriminatie, marginalisatie en gebrek aan toegang tot levensreddende middelen. Volgens NAMI hebben LGBTQ-mensen vier keer meer kans om zelfmoord te plegen of zelfmoordgedachten te ervaren dan heteroseksuele personen (zie NAMI-website https://www.nami.org/find-support/lgbtq). Voor sommige van deze jongeren geldt ook nog dat ze moeten zien om te gaan met hiv-positief zijn. Maar we weten dat als je je beter voelt, je het beter doet. Ik geloof dat de holistische benadering van welzijn verandering kan garanderen. Het verzorgen van hun geestelijke gezondheid kan onze jeugd dus helpen bij het overwinnen van enkele van hun persoonlijke hindernissen. Het opbouwen van hun eigenwaarde en het helpen van hen bij het vinden van werk en huisvesting kan de druk verminderen om aan overlevingsseks deel te nemen. Als we hopen het aantal besmettingen te verlagen en een generatie zonder aids te bereiken, moeten we geestelijke gezondheid opnemen, helpen bij het opbouwen van eigenwaarde en programma's ondersteunen om de jeugd te helpen."

 

Of je deze Dana Stripe legging nou draagt tijdens Pride, tijdens je yoga les of gewoon overdag, met deze yoga legging straal je en draag je bij aan liefde. Laten we gezamenlijk werken aan meer echte wealth in onze samenleving.

Check de K-DEER Dana regenboog yoga legging [HIER].

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »