Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Waterfles Kurk Flower of Life

Waterfles Kurk Flower of Life

€32,95
op voorraad
De ultieme glazen waterfles van Flaska die water structureert in een mooie design beschermende hoes. Perfect voor in een yogi lifestyle. Hydratatie YogaHabits!
Binnen 1 à 2 werkdagen verzonden
YogaHabits | Duurzame Yogakleding | Hot Yogakledig | Yoga Fashion | Yoga Legging.
 • SNEL IN HUIS
  VERZENDING BINNEN 2 WERKDAGEN
 • OP JE GEMAK PRODUCT BEKIJKEN
  30 DAGEN ZICHTTERMIJN
 • CADEAU VOOR JEZELF
  DE BESTE KWALITEIT & MOOI INGEPAKT
 • GRATIS VERZENDOPTIES
  IN NEDERLAND VANAF €75
Beschrijving

 

De Flaska waterfles

De Flaska fles is een herbruikbare glazen waterfles met een speciale ingegraveerde opdruk in het glas die het kraanwater herstructureerd. Door meer kraanwater te drinken met deze fles, draag je ook meteen bij aan het milieu. De Flaska waterfles brengt de vibratie structuur van het water in de fles dichter bij de structuur van bronwater. Dat wil zeggen dat de vorm van de watermolecuul meer in de richting van bronwater, de natuurlijke vorm, brengt. Dit heet water structureren.

Met behulp van het TPS proces (Techniek voor het Programmeren van Silicium, zie toelichting hieronder) wordt een vibrerende programma (dat bestaat uit informatie van de natuur) bedrukt in het glas. De Flaska fles wordt geleverd met een beschermende hoes met een mooi design. Perfect om te gebruiken op de weg, thuis, tijdens de yogales of het sporten. 

Feedback die we hebben gehad van gebruikers van deze ultieme waterflessen is dat het water zachter, frisser of zoeter smaakt en dat het makkelijker is met deze fles om goed gehydrateerd te blijven. 
 
Flaska Natuurlijk Kurk Flower of Life wordt beschermd door een beschermhoes van kurk, een duurzaam gegroeid natuurlijk materiaal. Het is ook geluiddempend en hypo-allergeen. De hoezen worden handgemaakt door de gecertificeerde Spaanse ambachtsman Miguel Pacheco.
 
Het Flower of Life symbool op de beschermende hoes is een geometrische vorm die gecreëerd is met overlappende cirkels. Deze levensbloem wordt wel gezien als één van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Je kan dit symbool ook gebruiken als affirmatie, waardoor iedere keer dat je jouw waterfles ziet met dit Flower of Life symbool. Het Flower of Life symbool wordt bovendien vaak gebruikt om voedingsmiddelen te vitaliseren.
 

Glas programmeren met behulp van de TPS procedure:

 • Er zjn drie symbolen gegraveerd in het glas: een batch omschrijving (ACK1) dat kwaliteitsmanagement en controle mogelijk maakt, een (circelvormig) cosmogram of mandala die zorgt voor de bescherming van het vibrabtionele programma in het glas en ORO, is een rechthoekig vorm die zorgt voor een efficiëntere waterstructurering;
 • De “oude” vibraties worden uit het glas verwijderd om de efficiency van de programmering van het glas te vergroten;
 • De fles is bedrukt met de vibratie-programma bestaande uit informatie uit de natuur.
 

Waarom Flaska? 

 1. Voor je gezondheid: zowel de kwaliteit en de kwantiteit van het water dat we drinken heeft een direct effect op onze gezondheid;
 2. Voor het milieu: laten we water uit de kraan drinken;
 3. Voor onderweg: de herbruikbare waterfles voor een actieve levensstijl;
 4. Water structureren: water structureren met Flaska brengt de structuur van het water in de fles dichter bij de structuur van bronwater.
 5. Verkrijgbaar in 2 maten: 0,5 liter en 0,75 liter
  

Aanbevelingen en tips

 • Flaska raad het af deze waterfles te wassen in de vaatwasmachine (check de speciale Flaska reinigingsborstels) of in de directe nabijheid van apparaten die sterke elektromagnetische straling (bijvoorbeeld een werkende magnetron) te laten staan;
 • Nadat je jouw fles hebt gevuld, wacht dat ten minste vijf minuten voordat je het water opdrinkt. Hoewel het proces van de vibratie structurering van het water direct begint na het vullen van de Flaska fles met water, heeft het proces wel even wat tijd nodig om de volledige werking te verzekeren;
 • Het is aan te raden de Flaska fles een aantal keer te schudden voorafgaand aan het drinken van het Flaska water. De beweging van het water zal het effect van vibratie structurering ondersteunen.
 

LIEVER EEN ANDERE VARIANT FLASKA WATERFLES? KLIK HIER OM MEER DESIGNS TE ZIEN!