• Lorem ipsum

Dailygreatness Yoga Journals

Het Dailygreatness concept brengt je van wensen naar verwezenlijken en van dromen over naar er iets aan doen. En dat is de 'magische' verschuiving. Is dat ook waar jij naar op zoek was?

Dailygreatness
Artikelcode Dailygreatness Yoga Journal Yearly
€55,95
op voorraad
Dailygreatness Yoga ™ is speciaal ontworpen voor de moderne yogi en brengt alle aspecten van lichaam, geest en ziel samen voor een inspirerende dagelijkse yoga beoefening. Ongedateerd, dus je kunt altijd beginnen. Engelstalig. Lees meer
Dailygreatness
Dailygreatness Yoga Yearly
€55,95
Dailygreatness Yoga Journals

Mijn ervaring met Dailygreatness

Mijn Yoga Dailygreatness-dagboek heeft mij (Aimée, oprichter/eigenaar YogaHabits) persoonlijk veel geholpen om mijn yoga home practice op te bouwen. Het helpt om focus te creëren om het daadwerkelijk te doen. Yoga is immers voor 99% practice... niet alleen theorie of het erover nadenken.

Bijkomende bonus: het helpt me ook met mijn dankbaarheid beoefening en om meer tijd te besteden aan creatieve projecten. Na een lange testperiode kon ik niet langer wachten om deze geweldige journals/planners eindelijk toe te voegen aan de online YogaHabits winkel.

 

Wat kan je verwachten van Dailygreatness journals?

Het Dailygreatness-concept zet je verder in je kracht:

 • creëer een overtuigende visie voor je leven
 • benoem motiverende doelen
 • opvolging van jouw doelen 
 • verander ontkrachtende gewoonten in bekrachtigende gewoonten
 • vind en volg jouw doel en missie in jouw leven
 • onderneem echt actie richting jouw dromen
 • focus op het positieve
 • erken je sterke punten
 • overwin je zwakheden
 • daag je angsten uit
 • en wees gewoon gelukkiger

 

Meer dan wat dan ook worden onze uitkomsten en resultaten in het leven bepaald door onze dagelijkse gewoonten. Wanneer je een productieve, dagelijkse routine en een basis voor succes hebt, zult je eerder slagen in het bereiken van jouw doelen en het bereiken van jouw potentieel.

 
Slechte gewoonten = slechte resultaten
Goede gewoonten = goede resultaten
Fantastische gewoonten = fantastische resultaten

Het Dailygreatness concept brengt je van wensen naar verwezenlijken en van dromen over naar er iets aan doen. En dat is de 'magische' verschuiving. Is dat ook waar jij naar op zoek was?

 

Zijn ze mindful?

Ja, dit zijn bewuste & mindful planners! Het laatste wat ik zelf meer nodig had is om meer controle te hebben of mezelf verder te duwen vanuit op extrinsieke motivatie. Dat is een stadium dat ik achter me heb gelaten (o.a. aangezien de resultaten me absoluut niet verder hielpen).

De Dailygreatness Yoga journals helpen om meer helderheid in je mind te creëren. Om echt te focussen op de dingen die de moeite waard zijn. En om je gewoontes daadwerkelijk te veranderen. Als je eenmaal een gewoonte echt hebt veranderd, gaat het automatisch. Je krijgt dus meer denkruimte, gewoonte voor gewoonte.

Wat ik ook heel leuk en nuttig vond, was het maken van mijn bewuste levensblauwdruk (conscious life blueprint) in de Dailygreatness Yoga Journal. Juist omdat je een holistische benadering nodig hebt om daadwerkelijk meer balans te creëren in je leven.

 

Maker en auteur van Dailygreatness-journals

Lyndelle Palmer Clarke is de maker en auteur van de Dailygreatness-journals. Benieuwd wat haar motiveerde? Het ging allemaal om het creëren van "toegepaste kennis".

Na het lezen van alle boeken, het bijwonen van alle seminars, het luisteren naar alle dvd's en het volgen van alle goeroes, realiseerde ze zich (na een grote crisis in haar leven) dat er iets miste: toegepaste kennis.

Lyndelle's doel: producten maken die je helpen om je eigen goeroe te zijn. Geen wishful thinking meer, niet meer naar het volgende zelfhulpboek reiken, gewoon een toewijding om je eigen goeroe te zijn, je inspiratie te volgen en het leven van je dromen te leiden.