Noli Yoga Tree Leggings

De originele Tree leggings van Noli hebben zowel een geweldige print EN zijn gemaakt van heerlijk zacht materiaal met een geweldige flatterende pasvorm. Deze legging zit en staat geweldig en beweegt met je mee in al jouw yogahoudingen. Limited collecties!

Geen producten gevonden...
Noli Yoga Tree Leggings

Noli Tree Leggings 

De originele Tree leggings van Noli hebben zowel een geweldige print EN zijn gemaakt van heerlijk zacht materiaal met een geweldige flatterende pasvorm. Deze legging zit en staat geweldig en beweegt met je mee in al jouw yogahoudingen.

  

   

All-time-favorites van Noli Yoga

De print zorgt dat deze yogaleggings tot de all-time-favorites behoren. Kies voor een Tree legging in jouw favoriete kleur. Regelmatig brengt Noli Yoga weer een nieuwe kleurcombinatie uit. Dat betekent echter ook dat deze yoga leggings er ook alleen zijn zolang de voorraad strekt.

   

De orginele Noli leggings zitten perfect

De pasvorm van Noli is goed doordacht. Deze yoga leggings hebben een tailleband die goed blijft zitten: het steeds weer moeten ophalen van jouw yoga leggings is hiermee verleden tijd. Doordat er in deze tailleband gewerkt wordt met meerdere mesh lagen, heeft Noli voor elkaar gekregen dat de legging toch niet afknelt en mooi flatterend aansluit. De Noli leggings zijn echt favoriet bij veel vrouwen.

 

Super zacht materiaal met volledige bewegingsvrijheid

Noli yoga leggings zijn speciaal gecreëerd om jouw yoga practice te ondersteunen. Dat jij je in je les goed kan concentreren en dat jij je op je gemak voelt in jouw favoriete yoga leggings. Het materiaal is super zacht en lijkt een slimming effect te hebben. Natuurlijk is het ook high-tech en voert het vocht meteen af. Dit zachte materiaal stretch met jou mee in al jouw yogahoudingen, zodat jij je kan richten op wat je voelt in de yogahoudingen. Perfecte compressie zonder love handles, verbergt onvolkomendheden, anti-bacterieel, stretch naar alle kanten en echt flatterend zijn waar het Noli materiaal voor zorgt.

 

Noli KPI

 

Gemaakt in de V.S.

Alle yogakleding van Noli is zowel ontworpen als geproduceerd in de Verenigde Staten. Fijn om te weten toch waar jouw favoriete yogakleding vandaan komt?