• Lorem ipsum

Teeki

Teeki maakt designer yogakleding van gerecycelde plastic pet flessen, waarmee ze laten zien dat yoga fashion heel goed samen gaat met het milieu. Het materiaal is bovendien heerlijk zacht en comfortabel en voelt als een tweede huid.

Geen producten gevonden...
Teeki

Teeki yogakleding

Teeki maakt designer yogakleding van gerecycelde plastic pet flessen, waarmee ze laten zien dat yoga fashion heel goed samen gaat met het milieu. Het materiaal is bovendien heerlijk zacht en comfortabel en voelt als een tweede huid. Oorspronkelijk ontwikkeld voor bikram en hot yoga (het voert vocht ook snel af), maar ook heel fijn voor minder warme yoga stijlen.
 

Milieubewuste designer yogakleding  

Teeki komt uit Californië (VS), waar de yogakleding ook wordt gemaakt. Van het maken van vezels uit gerecycelde pet waterflessen, tot dit combineren met eko-vriendelijk gerecycled polyester en spandex tot een comfortabel zach high-tech 4-way stretch materiaal. En ook het printen van de materialen het met de hand naaien tot mooie yogakleding wordt geheel in de V.S. gedaan onder goede en milieuvriendelijke omstandigheden. Teeki heeft met reden als slogan "Love the earth".

Zo wordt de yogakleding van Teeki gemaakt van gerecyclede PET-flessen (voor 79% van het high-tech materiaal). Behalve dat dit duidelijk de hoeveelheid plastic afval verminderd, bespaard dit ook enorm (90%!) in de hoeveelheid gebruikt water t.o.v. van gemiddeld in de kleding industrie.  

Te gunste van jouw gezondheid kiest Teeki voor pvc- and phthalate-vrije inkt, een waterafstotende finish die vrij is van fluorchemicaliën en is het high-tech materiaal BPA-vrij.


 

Teeki fashion

Met prints als Phoenix Rising, Lightning in a Bottle and Clouds laat Teeki zien dat ook de prints op duurzame yogakleding geweldig kunnen zijn. Echte fashion voor jouw yoga practice. Aangezien het echter zo lekker zit en er zo mooi uit ziet, kan het zijn dat je deze yogakleding ook graag buiten de yogales om wil dragen.

Dat een milieubewuste keuze voor yogakleding niet hoeft in te boeten op het draagcomfort, bewijst Teeki yogakleding. Deze yoga legging, shorts en tops zitten als een tweede huid met het gladde materiaal dat bovendien komt in de meest mooie prints. Met het 4-way stretch materiaal met precies de juiste hoeveelheid compressie kan je onbeperkt bewegen, strekken, rekken en draaien in alle yogahoudingen.