Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Moonchild Yoga Mat - Plum

Moonchild Yoga Mat - Plum

€84,95
op voorraad
De Moon Mat. Verbeter jouw yoga beoefening met totaal comfort en controle. De Stay Grounded Yoga Mat van Moonchild Yoga Wear is zorgvuldig ontworpen met de perfecte balans tussen stevige grip en zachte ondersteuning. Natuurlijk rubber is gemengd met vegan
Binnen 1 à 2 werkdagen verzonden
YogaHabits | Duurzame Yogakleding | Hot Yogakledig | Yoga Fashion | Yoga Legging.
 • SNEL IN HUIS
  VERZENDING BINNEN 2 WERKDAGEN
 • OP JE GEMAK PRODUCT BEKIJKEN
  30 DAGEN ZICHTTERMIJN
 • CADEAU VOOR JEZELF
  DE BESTE KWALITEIT & MOOI INGEPAKT
 • GRATIS VERZENDOPTIES
  IN NEDERLAND VANAF €75
Beschrijving

Moonchild Yoga Mat - Plum

De Moon Mat. Verbeter jou yoga beoefening met comfort en controle. De Stay Grounded Yoga Mat van Moonchild Yoga Wear is zorgvuldig ontworpen met de perfecte balans tussen stevige grip en zachte ondersteuning. Natuurlijk rubber is gemengd met veganistisch PU-leer en afgewerkt met een gripachtige textuur om je balans te ondersteunen, zelfs tijdens zweterige sessies.

De lichtgewicht mat weegt slechts 2,3 kg, dus hij is gemakkelijk mee te nemen naar de les en de demping van 4 mm geeft je heupen en gewrichten de ondersteuning die je nodig hebt. De middellijn en de iconische maanfasen zijn in het oppervlak gegraveerd om je tijdens elke overgang verbonden en in balans te houden.

Natuurlijk rubber, vrij van PVC of andere schadelijke stoffen.

Rubberen yogamatten zijn 99% latexvrij en veilig voor de meeste mensen met een latexovergevoeligheid. Bij een zeer ernstige allergie wordt contact met de mat afgeraden.

 

Onderhoudsinstructies

Door de absorberende (en hygiënische) materialen die Moonchild gebruikt, is het zo dat de natuurlijke oliën van je huid vlekken op het oppervlak van de mat kunnen maken. Probeer te vermijden om op de mat te oefenen met vers aangebrachte olieachtige crèmes of lichaamsoliën, enz. omdat deze natuurlijk nog meer vlekken op de mat kunnen veroorzaken. Het goede nieuws is dat dit soort vlekken vaak geleidelijk vervagen (met de tijd of na het schoonmaken), zoals hieronder gesuggereerd. Maar over het algemeen hopen we dat je trots zult zijn op de "herinneringen" aan je mat van al die uren oefenen.

 

We hopen dat je Moonchild yogamat je vele uren ondersteuning zal geven tijdens je yoga beoefening.

We willen dat je zo lang mogelijk van je mat kunt genieten en de best mogelijke ervaring uit je nieuwe Moonchild yogamat kunt halen. Dus hier is een korte handleiding om er goed voor te zorgen.

Laat je yogamat drogen

Veeg het af met een vochtige doek en laat het drogen. Laat je Moonchild-mat na elke oefening, vooral een zweterige sessie, drogen voordat je hem oprolt. Ga je rechtstreeks vanuit je yogales naar huis? Geen probleem, rol hem gewoon op, neem hem mee naar huis en rol hem zo snel mogelijk uit. Afnemen met een vochtige doek en laten drogen.

Maak je Moonchild Yogamat schoon als dat nodig is

Maak het voorzichtig schoon - alleen als dat nodig is. Gebruik een klein druppeltje afwasmiddel verdund met veel water en veeg het voorzichtig af met een niet-schurende spons of doek die vochtig is, maar niet kletsnat. Moonchild raadt u aan dit pas na 8-10 keer gebruiken te doen. Als je regelmatig in zweterige omstandigheden oefent, wil je misschien je mat vaker schoonmaken, maar onthoud dat hoewel de planeetvriendelijke Moonchild-matmaterialen opmerkelijk duurzaam zijn voor yogabeoefening, te veel schoonmaken of het gebruik van schurende producten alle materialen sneller zullen slijten.

Je Moonchild yogamat is milieuvriendelijk

Bewaar jouw yoga mat niet gedurende lange tijd in direct zonlicht. Jouw mat is, heel belangrijk, biologisch afbreekbaar en dus kan langdurige blootstelling aan de zon deze sneller aantasten. Maar maak je geen zorgen, onze matten zijn oké met een beetje zon.

Bij het oprollen van je yogamat

Laat je mat voor het opbergen altijd drogen en rol hem dan met de bovenzijde (de gladde gekleurde zijde, met de maanfase print) naar buiten. Het is ontworpen om op deze manier te worden opgerold, en dit zorgt ervoor dat je Moonchild-mat elke keer dat je hem gebruikt voor je training mooi en plat uitrolt.

 

Over Moonchild Yoga Wear

Moonchild Yoga Wear is een boutique athleisure-merk in eigendom van één vrouw, opgericht in het mooie Denemarken in 2015. Moonchild heeft besloten om al hun yogakleding op een ethische en verantwoorde manier te produceren, door gebruik te maken van zorgvuldig geselecteerde stoffen om prachtige kledingstukken te maken voor yoga, pilates en andere bewegingsvormen, zonder concessies te doen aan de prestaties.

Ze geloven dat niets perfect is en dat we altijd beter kunnen worden, dus werkt Moonchild constant aan het verbeteren van alle onderdelen van hun bedrijf. Hun zorgvuldig geselecteerde fabrikant heeft de STEP BY OEKO-TEX®-certificering behaald, duurzame textielproductie met het niveau 3, het maximale evaluatieniveau met het voordeel van het verbeteren van duurzame productiepraktijken in elke stap van het proces, continue verbetering van de milieubeschermingsresultaten en sociale verantwoordelijkheid en de efficiëntie ervan.

Bovendien steun je met de aankoop van Moonchild yogakleding goede doelen zoals Action Child Aid en Women for Women International.

 

Kenmerken

 • Yogamat van natuurlijk rubber + veganistisch PU-leer
 • Iconische maanstanden gegraveerd
 • Goede grip, zelfs tijdens zweterige trainingen
 • Dikte 4 mm ter ondersteuning voor heupen, knieën en tijdens grondoefeningen
 • Lichtgewicht en duurzaam (2,3 kg)
 • Afmetingen: 183 x 61 cm x 4 mm


Details

 • Moonchild heeft de STEP BY OEKO-TEX® Certification level 3 (= maximum) behaald
 • Jouw aankoop ondersteunt Action Child Aid en Women for Women International (plus Tree-Nation)

 

Waarom wij de Moonchild yogamat geweldig vinden

Deze mat geeft een super grip, is duurzaam geproduceerd en heeft een elegante uitstraling met het maanpatroon. Verder helpt de verticale lijn bij jouw uitlijning in jouw yogahoudingen.