• Lorem ipsum

Shambhala Barcelona

Shambhala Barcelona
Artikelcode Shambhala Flow Bra Black S
€34,90€9,95
op voorraad
Deze Yoga Bra heeft het allemaal: het geeft je medium ondersteuning, voelt aan als een tweede huid en is vrouwelijk van ontwerp dankzij de halflange 'V'-halslijn en stijlvolle achterkant met horizontale bandjes. Daarnaast wordt het geleverd met een lotusb Lees meer
-71%
Shambhala Barcelona Flow Bra - Black (XS)
Shambhala Barcelona
Flow Bra - Black (XS)
€34,90€9,95
Shambhala Barcelona

Gedroomd en opgegroeid in Barcelona, ​​Shambhala Barcelona is een yoga-geïnspireerd activewear merk, opgericht met een betekenisvol doel:

Je innerlijke zelf ontdekken en omarmen

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid is zeer belangrijk voor Shambhala Barcelona.

Shambhala geeft om elke stap. Ze geven om de planeet door toegewijd te zijn aan het continu verbeteren van sociale en milieunormen in alle facetten in de productieketen. Shambhala geeft om hun klanten door transparant te zijn in de manier van zakendoen en door de hoogste kwaliteit van ontworpen producten te bieden.

  • Ontworpen in Barcelona
  • Gefabriceerd door Mert Tekstil in Istanbul, Turkije; in goede werkomstandigheden. Mert Tekstil bezit certificeringen zoals ISO, Sedex, BCI en Fair Wear.
  • Ze zorgen ervoor dat agressieve of schadelijke chemicaliën in geen enkel deel van het productieproces worden gebruikt.
  • Gebruik van duurzame materialen zoals 100% biologisch katoen en hightech-materiaal gemaakt van gerecyclede PET-flessen water.

Over Shambhala Barcelona

In 2015 werd Shambhala Barcelona opgericht aan de kust van de Middellandse Zee, in de prachtige stad Barcelona.

Shambhala bestaat uit een team van yogaliefhebbers die een gezonde, actieve en bewuste levensstijl wil bevorderen. Hun ideeën zijn geïnspireerd door spirituele ontdekkingsreizigers die niet alleen om hun uiterlijke zelf geven, maar ook om hun innerlijke wezen. Ze combineren hun passie voor yoga en nieuwsgierigheid naar de mysteries van het leven en hebben een kledinglijn gecreëerd die speciaal is gemaakt voor de empowered en vrije yogi. Als een bewust en milieuvriendelijk merk inspireert Shambhala mensen om actief te worden door stijlvolle en functionele active wear toegankelijk te maken. Shambhala gelooft dat door het verbeteren van je yoga-ervaring en het bevorderen van een gezonde levensstijl, ze een inspirerend pad naar persoonlijke ontwikkeling aanmoedigen.

 

Een van de mooiste legendes is die van het heilige verborgen land van Shambhala. In het Sanskriet betekent het een "plaats van vrede". Voor sommigen is het een symbool van de hoogste spiritualiteit die de ziel zou kunnen bereiken. Voor anderen is het een "mythisch koninkrijk verborgen in de Himalaya", een plaats op onze eigen planeet. Volgens oude teksten verwijst het naar Shambhala als een fysieke plaats, maar dat het ook een spirituele plaats kan zijn die in een andere dimensie zou kunnen bestaan.

 

Volgens de veertiende Dalai Lama in een toespraak die hij in 1985 hield:

"Hoewel degenen met een speciale band er misschien naartoe kunnen gaan via hun karmische connectie, is het toch geen fysieke plaats die we daadwerkelijk kunnen vinden. We kunnen alleen maar zeggen dat het een puur land is, in het menselijke rijk. En tenzij men de verdienste en de feitelijke karmische associatie heeft, kan men daar eigenlijk niet aankomen."

Wat de waarheid ook moge zijn, Shambhala is een bron van inspiratie. Een plaats waar alleen de 'verlichte' kan gaan, een plaats van harmonie, een puur land waar we ooit naar zouden kunnen streven, fysiek, mentaal of spiritueel.