• Lorem ipsum

Alle transacties op YogaHabits vinden plaats via een beveiligd betaalsysteem. Uitgewisselde informatie ten behoeve van de betaling wordt gecodeerd via het SSL-protocol via Payment Service Provider Mollie. Betalen kan op de volgende manieren:

iDealiDEAL: De populairste betaalmethode in Nederland. Betaling via de vertrouwde Nederlandse internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.

VISAVisa: Eenvoudig en veilig betalen via de wereldwijd meest geaccepteerde creditcard. Volgens de beveiligingsmethode van jouw creditcardmaatschappij zodat je gegevens beter beschermd zijn als je betaalt via internet. 

MASTERCARDMastercard: Veilig en direct een online betaling doen. MasterCard zorgt ervoor dat je gegevens nog beter beschermd zijn als je betaalt via internet. 

Bancontact Mr CashBancontact / Mr Cash: Het meest populaire elektronische betaalmiddel in België. Veilig en gemakkelijk online betalen in je eigen Belgische internet betaalomgeving. 
 
Belfius paymentBelfius Direct Net: Betaalmethode voor klanten van de Belgische bank Belfius.
 

KBC & CBC: Betaalmethode voor onze Belgische klanten. KBC en CBC vormen samen de grootste banken van België. 

BankoverschrijvingBankoverschrijving: Het voordeel van de vertrouwde bankoverschrijving is dat je jouw betaling volledig zelf in de hand hebt. De verwerkingstijd is veelal wel wat langer ten opzichte van bijvoorbeeld iDEAL. Jouw bestelling wordt verstuurd, zodra de betaling binnen is.

Sofort betaalmethodeSofort: Sofort Banking is een betaalmethode die internationaal erg in opkomst is. Deze veilige en real-time methode van betaling vind plaats via jouw vertrouwde gegevens van Internetbankieren.
 
Giropay: Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Het maakt gebruik van meer dan 1.500 Duitse banken, waardoor het een vertrouwde betaalmethode is onder Duitse klanten. 
 
 EPS: De Electronic Payment Standard (EPS) is een betaalmethode die door een aantal Oostenrijkse banken is ontwikkeld. Dit maakt EPS de belangrijkste betaalmethode voor bankoverboekingen in Oostenrijk en zeer populair bij Oostenrijkse klanten.