• Lorem ipsum

YogaHabits E-boek | Relax Into Action | Volop energie met een yoga lifestyleYogaHabits Nieuwsbrief

Ook met de nieuwsbrief van YogaHabits willen wij meer waardevolle dingen met jou delen. Natuurlijk ontvang je hiermee regelmatig acties (die veelal alleen beschikbaar zijn voor de ontvangers van onze nieuwsbrief). En ook delen we nieuwe blogs en binnengekomen collecties met je. Zodat jij op een makkelijke manier op de hoogte blijft van al het moois van YogaHabits. En het steeds makkelijker wordt om stapsgewijs steeds meer yoga in jouw leven te integreren.
   

Ontvang gratis e-boek & bespaar 5% op jouw eerste bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis het e-boek "Relax Into Action, Volop energie met een yoga lifestyle". Daarnaast ontvang je ook nog eens een kortingscode waarmee je 5% bespaart op jouw eerste bestelling bij YogaHabits.

 

* verplicht veld

 

Bevestig jouw inschrijving & ontvang jouw kortingscode & e-boek

Wij werken met een dubbel opt-in systeem om op betrouwbare wijze nieuwsbriefinschrijvingen te kunnen verwerken. Na inschrijving ontvang je een e-mail met daarin een link om jouw inschrijving te bevestigen. Na bevestiging ontvang je een e-mail met de kortingscode voor jouw eerst volgende bestelling. Deze e-mail ontvang je automatisch binnen 30 minuten na jouw bevestiging.

  

Aanpassen/uitschrijven nieuwsbrief

Als je je toch wil uitschrijven voor onze e-mail lijst of jouw gegevens wil aanpassen, kan dat heel eenvoudig. Onder iedere nieuwsbrief zie je twee linkjes staan. Zowel één voor het aanpassen als voor het uitschrijven.