• Lorem ipsum

YogaHabits E-boek | Relax Into Action | Volop energie met een yoga lifestyleYogaHabits Nieuwsbrief

Ook met de nieuwsbrief van YogaHabits willen wij meer waardevolle dingen met jou delen. Natuurlijk ontvang je hiermee regelmatig acties (die veelal alleen beschikbaar zijn voor de ontvangers van onze nieuwsbrief). En ook delen we nieuwe blogs en binnengekomen collecties met je. Zodat jij op een makkelijke manier op de hoogte blijft van al het moois van YogaHabits. En het steeds makkelijker wordt om stapsgewijs steeds meer yoga in jouw leven te integreren.
   

Ontvang gratis e-boek & bespaar 5% op jouw eerste bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis het e-boek "Relax Into Action, Volop energie met een yoga lifestyle". Daarnaast ontvang je ook nog eens een kortingscode waarmee je 5% bespaart op jouw eerste bestelling bij YogaHabits.

 

*verplicht veld

 

Check je inbox & ontvang jouw kortingscode & e-boek

Niets ontvangen? Heb je op de website de bevestiging gekregen dat jouw inschrijving is binnen gekomen? Zo nee, check dan of je alle velden hebt ingevuld voor je op "Aanmelden" klikt.
 
Wel deze bevestiging op de website ontvangen, maar kan je de welkomstmail niet vinden? 
Check dan je spam-box even (en bij Gmail ook je reclame box) en voeg YogaHabits toe aan jouw adresboek.

  

Aanpassen/uitschrijven nieuwsbrief

Als je je toch wil uitschrijven voor onze e-mail lijst of jouw gegevens wil aanpassen, kan dat heel eenvoudig. Onder iedere nieuwsbrief zie je twee linkjes staan. Zowel één voor het aanpassen als voor het uitschrijven.