• Lorem ipsum

Bij Privé yogales krijg je persoonlijke aandacht in een comfortabele omgeving. De privé yoga les is meer dan een momentje voor jezelf. Afgestemd op jouw wensen en/of yoga therapeutische doelstellingen. Met echte aandacht voor jou.

Hierin ben ik jouw "personal trainer"; met een holistische benadering die zowel gebruik maakt van de klassieke yoga als de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we werken met yogahoudingen, pranayama, prana nidra, mantra, meditatie, ayurveda of het creëren van veranderingen in je lifestyle.

Ben jij op zoek naar privé yogales in Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Overveen of Santpoort? Neem dan contact met mij op via [email protected] om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken. Het is ook mogelijk om eerst een vrijblijvende kennismaking in te plannen. Deze is gratis, vindt online plaats en duurt ongeveer 20 minuten.

 

Waarom privélessen

Privélessen zijn perfect voor je als je een drempel voelt voor yoga groepslessen. Of als je graag de yogales echt specifiek op jou wil hebben afgestemd, zodat de yogales nog veel meer voor je kan doen. Het kan dus ook juist de perfecte volgende stap zijn. Behalve alle aandacht, wordt jouw privéles zo ingericht dat we kunnen werken aan wat jou het meest helpt. Ook is privéles een hele goede oplossing als je graag yogalessen wil doen, maar je er vaak iets tussen laat komen: het is zoveel makkelijker om te starten als ik voor je deur sta voor jouw persoonlijke yogales.

Wist je dat traditioneel yogalessen altijd één op één werden gegeven? Iedereen is namelijk uniek. Behalve dat verschillende benaderingen voor de yogahoudingen nodig zijn voor verschillende mensen, is ook je ademhaling uniek. Net zoals de omstandigheden in jouw leven en de factoren in jouw gezondheid. Hierbij kunnen we zowel met inzichten van de Ayurveda als de Westerse geneeskunde werken. Met een één-op-één privéles wordt met maatwerk jouw welzijn verbetert.

 

Voordelen van privé lessen (yoga of yoga therapie):

  1. Drempelverlagend. Er is geen vergelijk met andere mensen en jij kan op je gemak werken aan jouw yoga practice vanuit waar jij nu bent. Zodat jij je relaxt voelt.
  2. Flexibel. Door de lessen in te plannen op tijden wanneer het jou het beste uitkomt. Ook de locatie is flexibel: naar keuzen bij mij of bij jou. Bij mooi weer heb je ook nog de mogelijkheid de yoga sessie buiten te doen.
  3. Maatwerk. De lessen worden zo ingericht dat ze jou helpen met jouw doelstellingen, of het nou fysiek of mentaal is.
  4. Persoonlijke aandacht & begeleiding. Doordat ik mijn aandacht geheel bij jou kan houden, creëren we echt een moment voor jou. Hierdoor is er ook veel meer mogelijkheid voor andere aspecten uit de yoga waarvoor geen ruimte is in groepslessen. Natuurlijk is er ook ruimte voor al jouw vragen.
  5. De volgende stap. Privéles is ook de perfecte volgende stap om jezelf verder te ontwikkelen. Hierdoor komt er ook meer balans in jouw yoga beoefening en worden je routines behulpzamer.
  6. Ontwikkel je eigen practice. Door te werken aan een persoonlijke practice en stap-voor-stap te leren welke factoren van belang zijn voor het samenstellen van je eigen practice, ontwikkel je jouw eigen practice en weet je deze ook verder te ontwikkelen (als dat iets is waar je interesse in hebt).
  7. Ontwikkel een sterkere yoga- en meditatiebeoefening. Zowel wat betreft technieken, leren interpreteren wat je voelt en het opbouwen van sterke routines. 
  8. Leer meer over andere aspecten van yoga, naast de yogahoudingen (asana). Of jouw wens nou ligt op het gebied van de yogahoudingen, pranayama, prana nidra, mantra, meditatie, ayurveda, de yoga sutra of veranderingen in je lifestyle, het kan allemaal.
  9. Pak specifieke gezondheidsproblemen of persoonlijke doelen aan. Integreer yoga therapeutische doelstellingen in jouw yoga beoefening, zodat jouw wellbeing nog meer wordt ondersteund door jouw tijd op de yogamat.

 

Type yogalessen

De yogales wordt ingericht naar jouw wensen. Dit kan ook een mix van verschillende vormen zijn.

Van een zachte hatha yoga les tot een intensieve vinyasa yoga les. Met of zonder extra elementen als pranayama, mediatie, mindfulness en/of prana nidra. We houden altijd rekening met de factoren in jouw leven en mind-body, dus de samenstelling van de lessen laat ik op een natuurlijke manier met jou meebewegen.

Zie ook HIER de door mij gevolgde opleidingen om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden voor jouw favoriete privé yoga sessies.

 

Gratis Kennismaking

Maak vrijblijvend kennis om erachter te komen wat privé yogales, yogatherapie of een meditatieles voor jou kan betekenen. Hierin kunnen we alvast kennismaken en jouw wensen bespreken. Ook is er ruimte voor vragen. Deze kennismaking is gratis, vindt online plaats en duurt ongeveer 20 minuten.

 

Privé yogalessen, yogatherapie of meditatielessen

Losse privé yogales of yogatherapie: € 75,00

5 sessies: € 362,50 (€ 72,50 per sessie)

10 sessies: € 700,00 (€ 70,00 per sessie)

Bovenstaande tarieven zijn voor yogalessen en yoga therapie sessie van 1 uur. Heb je interesse in langere yogalessen, dan kan dat natuurlijk ook. Neem dan contact met me op voor een aangepaste prijs voor de gewenste leslengte.

 

Klaar voor de start?

Ben jij op zoek naar privé yogales in Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Overveen of Santpoort? Neem dan contact met mij op via [email protected] om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken.

Het is ook mogelijk om eerst een vrijblijvende kennismaking in te plannen. Deze is gratis, vindt online via zoom of whatsapp plaats en duurt ongeveer 20 minuten.

 

Cadeaubonnen

Een privé les voor yoga, yoga therapie of meditatie is een fijn cadeau om te geven en al helemaal om te ontvangen. Stuur me een berichtje via [email protected] zodat ik een digitale cadeaubon voor je kan maken. Natuurlijk is er ook ruimte voor klein persoonlijk bericht op de cadeaubon (welke je aan mij kan doorgeven om op de cadeaubon te zetten).

 

Bedrijfsyoga

Heerlijk yoga op kantoor in Haarlem en omgeving? Ook dat kan!

Yoga op kantoor helpt onder andere bij stress, tegen rugklachten en voor de algehele gezondheid. Perfect dus om werknemers te ondersteunen om goed te functioneren op een fijne manier.

Neem contact op via [email protected] voor de mogelijkheden. Ik hoor graag waar je naar op zoek bent.

 

Yoga Therapie

Over Mij

Maak Kennis