• Lorem ipsum

Volop energie met een yoga lifestyle

Stel je voor dat je meer energie krijgt van je dagelijkse activiteiten. En gezien hoeveel je doet op een dag, hoeveel energie je dus kan creëren! Dat is #RelaxIntoAction. En de tools voor Relax Into Action vind je in dit waardevolle e-boek. Zodat jij volop energie bent, op een manier die perfect past in een yoga lifestyle.

 

*verplicht veld

 

Ben je vaker moe dan je zou willen?

Kom jij moeilijk je bed uit? Voel jij je te vaak moe? Of ben je gewoon benieuwd hoe je nog meer energie kan krijgen op een manier die past in jouw yoga lifestyle? Ik ken dat gevoel maar al te goed. In mijn persoonlijke zoektocht om meer energie te hebben heb ik meer dan 10 jaar lang talloze tools uitgeprobeerd om beetje voor beetje steeds wat meer energie te krijgen. Daarom vind ik dat dit makkelijker moet kunnen en heb ik dit e-boek voor jou geschreven. Een boek volop yoga lifestyle tools die mij ECHT hebben geholpen om meer energie te krijgen.

 

Niet zomaar een gratis weggever

Zoals met alles wat je hier vindt op het YogaHabits platform is ook dit e-boek zeer waardevol. Ook al ontvang je het gratis. Waarom? Omdat ik graag mensen help met een yoga lifestyle en achter alles wil kunnen staan dat ik aanbied. Dit e-boek heeft dat ook meer dan elf duizend (!!!) woorden. In dezelfde stijl als je van mij bent gewend in mijn yoga blogs. Alleen nu zijn vele waardevolle tips gebundeld die allemaal bijdragen aan jouw energieke jou. Wel zo makkelijk toch.

 

Ja, het klopt dat ik hiervoor jouw e-mailadres vraag. En ook daar ga ik integer mee om. Wat je vervolgens kan verwachten is dat je daardoor nog vaker tools aangeboden gaat krijgen om jou beste zelf te zijn. Want ik geloof in jou! Want als één persoon het kan, is het mogelijk. En dus ook voor jou.

 

Wat zeggen anderen over het boek Relax Into Action?

"Wat heb je het super mooi en inspirerend opgeschreven! Ook wat betreft de energie en het ritme met de natuur. Heel helder. Mooi mooi mooi." ~ Amber Hanning.

 

    
Gratis E-book Relax Into Action

 

Hi lieve yogi,

Gaat jouw energie niveau op en neer? Heb je vaak tijd nodig om hiervan te herstellen? Als je ook nog eens geïnteresseerd bent in yoga, biedt dit boek je diverse tools om hiermee aan de slag te gaan.

 

Zelf heb ik mij heel lang moe gevoeld. Het was in het verleden meer een vraag van in welke mate ik moe was dan óf ik moe was. Ik wilde me graag energiek voelen en ben daaraan gaan werken met behulp van de technieken uit dit boek.

 

Ik gebruik hierbij het woord werken omdat ik er wel degelijk iets voor ben gaan doen. Ook al begrijp ik hoe belangrijk het is om rust te nemen (als yin-element in ons leven), zie ik veel mensen die ook vastlopen bij hoe ze dingen doen. Waarbij sommige van de dingen waar je energie in steekt je energie kosten, in plaats van meer energie opleveren. Oftewel een andere manier van omgaan met yang-energie.

 

Yoga lifestyle tools voor energie

In een zoektocht van meer dan tien jaar heb ik heel veel tools uitgeprobeerd om meer energie te krijgen. En heb daarbij ondervonden wat voor mij werkt. Direct en op lange termijn. Deze yoga lifestyle tools vinden deels ook naast de mat plaats.

 

‘Yoga’ als de eeuwenoude kennis die verder gaat dan alleen yogahoudingen. Tools die gebaseerd zijn op ontspannen in de inspanning. Als je al een tijdje yoga houdingen beoefent, heb je waarschijnlijk al ervaren dat het de truc is om bepaalde spieren aan te spannen en tegelijkertijd een bepaalde mate van ontspanning te vinden.

 

Tijdens mijn eigen jarenlange zoektocht naar meer energie, bleek het #RelaxIntoAction principe namelijk niet alleen zo te werken in yogahoudingen zelf. Yoga geeft ook voor vele hierop gebaseerde tools die je naast je yogamat kan gebruiken.

 

Energie is voor meer dan 10 jaar een belangrijk thema in mijn leven is geweest. Soms gelukkig omdat ik barst van de energie. Maar ik heb me ook jarenlang (in min of meerdere mate) vermoeid gevoeld. Doormiddel van een yoga lifestyle ben ik me weer energiek gaan voelen. Vol energie om alle dingen te doen die ik maar wil doen. En nu is het tijd om terug te geven door deze yoga energie tools met jou te delen.

  

Wat kan je verwachten van dit e-boek?

In dit boek deel ik vele yoga lifestyle tools waarvan ik uit eigen ervaring weet dat ze werken. Zo ben ik er afgelopen jaren steeds weer achter gekomen dat de mate waarin ik gebruik maak van het ritme van de natuur een enorm effect heeft op mijn energie niveau. Het ayurveda systeem geeft inzicht in hoe dit werkt. Ook heb ik ondervonden hoe enorm het effect is van mindset werk, wat ik natuurlijk ook met je deel in dit e-boek.

 

Dit e-boek geeft een mix van informatie, voorbeelden en een paar oefeningen. Zodat jij hier op een toegankelijke wijze mee aan de slag kan. Mijn doel met dit boek is om jou te helpen meer energie te ervaren. En dat met tools die passen in een yoga lifestyle, zodat je tegelijkertijd jouw yoga practice en -kennis verdiept. Ook geef ik hierbij voorbeelden uit mijn eigen leven, zodat het makkelijker wordt om te begrijpen hoe de tools werken.

 

Dus nee, dit e-boek gaat niet over minder doen. Het gaat juist over tools om dingen anders te gaan doen. Tools waardoor je juist energie gaat ontvangen van alle dingen die je doet.


➡️ Hoe je een OCHTENDROUTINE creëert waardoor jij de hele dag energie hebt… Pagina 8
➡️ Hoe AYURVEDA kan helpen om meer minder slaap nodig te hebben EN meer energie te hebben
… Pagina 39
➡️ Hoe je jouw doel & intentie (dharma) kan vinden om energie te krijgen van alles wat je doet en jezelf tegelijkertijd maximaal inzet ten behoeve van anderen… Pagina 18
➡️ Hoe je energie krijgt van wat jij geeft… Pagina 13
➡️ Hoe schrijven in je dagboek kan helpen om contact te maken met je intuïtie… Pagina 14
➡️ Hoe je meer voordelen uit jouw YOGAHOUDINGEN krijgt met het Relax Into Action principe… Pagina 16
➡️ Hoe je jouw energie gebruik om te weten wat de juiste beslissing is voor jou… Pagina 23
➡️ Hoe je gebruik kan maken van kennis over nadi’s (yogataal voor belangrijke energiekanalen) om ENERGIELEKKEN te VOORKOMEN… Pagina 17
➡️ Hoe geweldloosheid (de yoga yama ‘ahimsa’) ook belangrijk is om toe te passen naar jezelf toe… Pagina 20
➡️ Een oefening om je meer dankbaar te leren voelen, waardoor je DIRECT meer ENERGIE krijgt… Pagina 22
➡️ Hoe je jouw cravings juist kan gebruiken om te achterhalen welk voedingspatroon echt werkt voor jou om meer energie te krijgen… Pagina 33
➡️ Hoe je van je energielekken tools maakt om innerlijke leiding te krijgen om juist MEER ENERGIE te krijgen… Pagina 37

 

Hoe meer je aan de slag gaat met deze tools, hoe groter de kans dat jouw energiepeil verbeterd. Je kan het zien als een investering in jezelf. Ga gewoon aan de slag met wat goed voelt voor jou. Dat is namelijk automatische de eerst volgende logische stap. Iedereen heeft zijn/haar eigen pad te volgen, maar als een tool resoneert met jou, is het zeker de moeite waard deze uit te proberen.

 

Als je vermoed dat er mogelijk (ook) een medische indicatie is voor jou moeheid, adviseer ik je natuurlijk dringend aan om ook contact op te nemen met je huisarts.

 

Ben jij er al klaar mee om je moe te voelen? Heb jij al de beslissing genomen om hier wat aan te gaan doen? Als jij dit graag doet met behulp van yoga lifestyle tools, dan is dit boek er voor jou.  

 

Ontvang dit e-boek helemaal gratis

Schrijf je in voor de YogaHabits nieuwsbrief en je ontvangt dit e-boek NU TIJDELIJK helemaal GRATIS. Met 40 pagina's aan yoga lifestyle tools om je lekker energiek te voelen!

 

*verplicht veld

 

 

Relax Into Action | Volop energie met een yoga lifestyle | YogaHabits

Check je inbox & ontvang jouw kortingscode & e-boek

Niets ontvangen? Heb je op de website de bevestiging gekregen dat jouw inschrijving is binnen gekomen? Zo nee, check dan of je alle velden hebt ingevuld voor je op "Aanmelden" klikt.
 
Wel deze bevestiging op de website ontvangen, maar kan je de welkomstmail niet vinden? 
Check dan je spam-box even (en bij Gmail ook je reclame box) en voeg YogaHabits toe aan jouw adresboek.
 
Het is altijd mogelijk je uit te schrijven voor onze nieuwsbrief (of je gegevens te wijzigen) via de link onderaan al onze nieuwsbrieven. Maar ik hoop oprecht dat onze nieuwsbrieven jou helpen op jouw yoga pad.
 
  
Geniet van het e-boek! En check ook onze yoga blog en Facebook account voor nog meer waardevolle informatie en yoga inspiratie. En neem meteen onze Instagram accounts mee: @yogahabits en @aimeekuntz ♥♥♥