K-DEER yogakleding
  • The Best Yoga Brands
  • Shipping within 2 Work Days
  • Shipping NL €3,95 - Free options From €75
  • 30 Days Cancelation Period
banner1
News

Yogakleding | K-DEER, Noli, LaLa Land, Onzie, Dragonfly | YogaHabits

Designer yogakleding

Bij YogaHabits vind je de mooiste yogakleding. Je vind bij ons designer yogakleding van bekende merken zoals K-DEER, Noli, LaLa Land, Dragonfly en Onzie. Of je nou op zoek bent naar een trendy outfit voor (Bikram) hot yoga of een legging voor vinyasa of ashtanga yoga, wij hebben de mooiste yoga fashion voor je gevonden.

  

Bikram yoga & hot yoga kleding specialist

YogaHabits biedt een zeer ruim assortiment aan yogakleding aan voor hot & Bikram yoga. Aangezien wij ook zelf vele uren per week in de 'hot room' doorbrengen, weten we uit eigen ervaring hoe belangrijk de kwaliteit van de materialen en de pasvorm is om geconcentreerd hot (Bikram) yoga te kunnen beoefenen. High-tech materialen die zweet snel afvoeren en niet doorschijnen bij transpiratie zijn een belangrijke eis hiervoor. En je wil maximale bewegingsvrijhheid behouden, waarbij jouw yoga outfit perfect blijft zitten terwijl je je buigt, strekt en draait in allerlei yogahoudingen. Ons assortiments van elegante yoga sport bh's en yoga shorts sluiten mooi aan zonder af te knellen en komen in geweldige designs. Het oog will immers ook wat. Aangezien wij alleen de beste merken opnemen in ons assortiment vind je de ultieme hot yogakleding bij YogaHabits.

   

YogaHabits, het online platform voor yoga liefhebbers

Behalve dat YogaHabits de ultieme yogakleding en mooie yoga lifestyle producten verkoopt, vind je op onze website ook blogs met betrekking tot een yoga levensstijl. Terwijl de yogales veelal een goede structuur biedt om stap voor stap te leren in jouw yoga beoefening, zien we dat het vaak lastiger is om ook "off the mat" te werken aan een yoga levensstijl. Wij willen je hier graag bij helpen door toegankelijke blogs te schrijven over onderwerpen waar we zelf ervaring mee hebben. Zoals blogs over yogahoudingen, lekkere recepten en yoga lifestyle onderwerpen. Zodat jij stapsgewijs (ademhaling voor ademhaling) je verder kan ontwikkelen. Dit is dan ook waar onze slogan "YogaHabits, habits worth creating" vandaan komt. Je vindt hier zowel blogs over yogahoudingen, lekkere recepten en yoga lifestyle onderwerpen. En wil je iedere dag weer geinspireerd worden in jouw yoga beoefening, volg ons dan ook op onze social media kanalen als Facebook en Instagram, waar je mooie yoga foto's vindt. YogaHabits gaat dus zelfs nog verder dan het aanbieden van de ultieme yogakleding.

 

YogaHabits | Designer Yogakleding | Hot Bikram Fashion | Yoga Wear

Adres YogaHabits Kruisweg 72 zwart NL - 2011 LG HAARLEM
Contact 023 205 2021 info@yogahabits.nl YogaHabits, habits worth creating
Click here to activate
Bekijk route