Designer yogakleding

Bij YogaHabits vindt je de mooiste yogakleding. Je vind bij ons designer yogakleding van bekende merken zoals K-DEER, Noli, LaLa Land, Dragonfly en Onzie. Of je nou op zoek bent naar een trendy outfit voor (Bikram) hot yoga of een legging voor vinyasa of ashtanga yoga, wij hebben de mooiste yoga fashion voor je gevonden.

  

Hot & bikram yogakleding specialist

YogaHabits biedt een zeer ruim assortiment yogakleding aan voor hot & bikram yoga. Aangezien wij ook zelf vele uren per week in de 'hot room' doorbrengen, weten we uit eigen ervaring hoe belangrijk de kwaliteit van de materialen en de pasvorm zijn om geconcentreerd hot (bikram) yoga te kunnen beoefenen. High-tech materialen die transpiratievocht snel afvoeren en niet doorschijnen zijn hiervoor onmisbaar. Het helpt je maximale bewegingsvrijheid te behouden, waarbij jouw yoga outfit perfect blijft zitten terwijl je je buigt, strekt en draait in allerlei yogahoudingen. Ons assortiment van elegante yoga sport bh's en yoga shorts sluiten mooi aan zonder af te knellen en zijn er in geweldige designs. Het oog wil immers ook wat. Daar wij alleen de beste merken opnemen in ons assortiment vind je de ultieme hot yogakleding bij YogaHabits.

   

YogaHabits, het online platform voor yoga liefhebbers

Behalve dat YogaHabits de ultieme yogakleding en mooie yoga lifestyle producten verkoopt, vind je op onze website ook blogs met betrekking tot een yoga levensstijl. Om "off the mat" te werken aan het integreren van yoga in jouw leven. Wij willen je hier graag bij helpen door toegankelijke blogs te schrijven over onderwerpen waar we zelf ervaring mee hebben. Zoals blogs over yogahoudingen, lekkere recepten en yoga lifestyle onderwerpen. Zodat jij stapsgewijs (ademhaling voor ademhaling) je verder kan ontwikkelen. Dit is dan ook waar onze slogan "YogaHabits, habits worth creating" vandaan komt. Je vindt hier zowel blogs over yogahoudingen, lekkere recepten en yoga lifestyle onderwerpen. Wil je iedere dag weer geinspireerd worden in jouw yoga beoefening? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons dan op onze social media kanalen als Facebook en Instagram. YogaHabits gaat dus zelfs nog veel verder dan het aanbieden van de ultieme yogakleding. De verschillende aspecten versterken elkaar en wij jou het beste van het beste bieden, zodat jij resultaat hebt.