• Lorem ipsum
3 Mei 2024
Gegratineerde venkelpuree
Lees meer
3 Mei 2024
Kitchari Recept - Ayurvedische basis recept, Detox & Voedend
Lees meer

YogaHabits bestaat inmiddels sinds 2015. Hier vindt je duurzame yogakleding van hoge kwaliteit die er geweldig uit ziet, perfect met je mee beweegt en eerlijk is gemaakt in goede arbeidsomstandigheden. Daarnaast wordt 2% van de omzet gebruikt om bomen te planten via Tree-Nation. Dat komt gemiddeld neer op meer dan 5 bomen per order!

Kijk ook eens op onze yoga blog. Hierdeel ik mijn kennis en ervaring m.b.t. yoga en gewoontes. Zowel voor op als naast de yoga mat. 
YogaHabits, habits worth creating

 

 

Duurzame designer yogakleding

Bij YogaHabits vindt je de mooiste yogakleding. Je vind bij ons designer yogakleding van bekende merken zoals K-DEER, Yoga Democracy, Moonchild, Shambahala Barcelona, Noli, Dragonfly en Onzie. Of je nou op zoek bent naar een trendy outfit voor (bikram) hot yoga of een legging voor vinyasa of ashtanga yoga, wij hebben de mooiste duurzame yoga fashion voor je gevonden. Natuurlijk wel gemaakt in goede arbeidsomstandigheden. Check ook de vele duurzame materialen die gebruikt worden. En door ze via YogaHabits te bestellen, worden er ook nog eens extra bomen geplant. 

  

Hot & bikram yogakleding specialist

YogaHabits biedt een zeer ruim assortiment yogakleding aan voor hot & bikram yoga. Uit eigen ervaring weet ik dat urenlang doorbrengen in de "hot yoga room" om een extra hoge kwaliteit van yogakleding vraagt. De materialen en de pasvorm maken een verschil om geconcentreerd hot (bikram) yoga te kunnen beoefenen.

High-tech materialen die transpiratievocht snel afvoeren en niet doorschijnen zijn hiervoor onmisbaar. Het helpt je maximale bewegingsvrijheid te behouden, waarbij jouw yoga outfit perfect blijft zitten terwijl je je buigt, strekt en draait in allerlei yogahoudingen. Ons assortiment van elegante yoga sport bh's en yoga shorts sluiten mooi aan zonder af te knellen en zijn er in geweldige designs. Het oog wil immers ook wat. Daar wij alleen de beste merken opnemen in ons assortiment vind je de ultieme hot yogakleding bij YogaHabits.

   

YogaHabits, het online platform voor yoga liefhebbers

Behalve dat YogaHabits de ultieme yogakleding en mooie yoga lifestyle producten verkoopt, vind je op onze website ook blogs met betrekking tot een yoga levensstijl. 

In deze blog deel ik graag mijn ervaring en kennis die mijn leraren met mij hebben gedeeld en die ik zelf ook beoefen. Hiermee hoop ik de kern van yoga meer toegankelijk te maken. Behalve blogs over yogahoudingen, meditatie en het toepassen van de yoga filosofie, vindt je er ook een aantal van mijn favoriete recepten. Zodat jij stapsgewijs (ademhaling voor ademhaling) je verder kan ontwikkelen. Dit is dan ook waar onze slogan "YogaHabits, habits worth creating" vandaan komt. 

Wil je iedere dag weer geinspireerd worden in jouw yoga beoefening? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons dan op onze social media kanalen als Facebook en Instagram (@yogahabits & @aimeekuntz). YogaHabits gaat dus zelfs nog veel verder dan het aanbieden van de ultieme yogakleding. De verschillende aspecten versterken elkaar, zodat jij resultaat krijgt.

 
Lees meer