• Lorem ipsum

YogaHabits: Habits worth creating 

Je hebt het ultieme online yoga lifestyle platform gevonden. Of je nou op zoek bent naar de ultieme yogakleding, geweldige yoga lifestyle producten, inspirerende yoga blogs of mooie yoga foto’s. Je vindt het hier bij YogaHabits.

En wist je dat als je shopt bij YogaHabits een deel van de omzet wordt gebruik om bomen te planten via Tree-Nation? Gemiddeld komt dat zelfs neer op meer dan 5 bomen per order. In andere woorden, een belangrijk deel van de winst wordt gebruikt om bomen te planten om terug te geven aan onze aarde en gemeenschappen te ondersteunen.

Over onsAimée Kuntz | Owner YogaHabits

YogaHabits heb ik, Aimée Kuntz, opgericht om meer yoga te kunnen delen. Van yoga lifestyle tools tot de mooiste duurzame yogakleding.

 

Hoewel ik bijna m'n hele leven al bezig ben met het effect van onze mindset en voedingsgewoontes, volgde ik pas in 2008 mijn eerste fysieke yogales. En dit werd zelfs pas een dagelijkse yoga practice in 2012. Door de stress die ik ervaarde in mijn drukke baan als project manager, was ik op zoek naar meer balans in mijn leven. Het gevoel wat eerdere gevolgde yogalessen me hadden gegeven, bracht me weer terug bij yoga. En dit keer ging ik "all-in". Gevolgd door een yoga teacher training begon ik in 2014 met het lesgeven van yoga. In 2015 kwam vervolgens alles samen met de oprichting van YogaHabits. 

 

Want yoga is alles. Wat ik hiermee bedoel? Volg YogaHabits om hier alles over te weten te komen. Wil je meer over mij weten? klik dan [HIER].

   

Onze inspiratie voor YogaHabits, habits worth creating

Als yoga-enthousiast weet je al wat het je oplevert om regelmatig een yogales te volgen. Wij hoeven je er vast niet van te overtuigen dat dit een gewoonte (Habit©) is die je met een gerust hart kunt vasthouden (en die de moeite waard is om te creëren).

 

De inspiratie voor YogaHabits komt voort uit de gedachte dat in yogalessen een bepaalde structuur en omgeving wordt geboden waarbinnen je aan je gezondheid, kracht en flexibiliteit kunt werken. In de veiligheid die deze structuur biedt, heb je de kans om je stap voor stap te ontwikkelen op de weg naar je 'beste zelf'.  Het is vaak lastiger om deze structuur en omgeving te creëren buiten de yogalessen om. YogaHabits helpt je hierbij!

Missie YogaHabits

YogaHabits staat voor het benutten van yoga om te werken aan zelfrealisatie, het verminderen van stress en het op een holistische wijze verbeteren van jouw algehele gezondheid. Om jou te motiveren en ondersteunen om yoga te blijven doen door hier meer voordelen uit te halen.
    
Ons doel is om je met YogaHabits te helpen steeds meer waardevolle Habits© te creëren die een positief effect hebben in de yogales en hoe je je voelt "off the mat". YogaHabits helpt je niet alleen om meer uit je yoga asana beoefening te halen, maar ook om dit naadloos te laten aansluiten op de rest van je leven. Stap voor stap, ademhaling voor ademhaling, Habit© voor Habit©, met producten en blogs die je ondersteunen, motiveren en inspireren bij elke stap op de weg. 

  
  

Yoga is waardevol. Kwaliteit omdat jij het waard bent

YogaHabits staat achter alle producten & services die zij aanbiedt. Alles op dit platform, komt voort uit onze eigen zoektocht naar de beste designer yogakleding merken, de meest effectieve lifestyle tools en al het waardevols dat yoga biedt.

    

Want jij bent het waard. Jij bent kwaliteit. En daar wil je goed voor zorgen. Met onze high-end producten & service wordt dat ineens heel makkelijk.

     

Hiervoor importeren we de mooiste yoga merken met de beste kwaliteit. Merken met een yoga missie & yoga waarden. En naar Nederland gebracht, omdat wij deze mooie merken hier misten. Veel van de door ons aangeboden merken zijn zelfs online exclusief verkrijgbaar bij YogaHabits.

     

Dit is niet zomaar een website voor yoga-fashionista & mindset lovers. Wat YogaHabits aanbiedt is zeker niet alleen gebaseerd op hoe het eruit ziet. YogaHabits biedt producten aan waarin kwaliteit, design en comfort samen gaan. Onze merken zijn stuk voor stuk door ons geselecteerd omdat wij hebben ervaren dat zij kwaliteit leveren. En onze mindset tools zijn de tools die voor ons het beste werken, gebaseerd op een lange ervaring. Zodat we jou kwaliteit kunnen leveren. 

   

Een goede ervaring met onze klantenservice

Doordat wij de producten die wij aanbieden al hebben ingekocht, leveren wij snel, direct vanuit onze voorraad. Zodat jij snel kan genieten van jouw aankoop.

Ruilen en retourneren is ook eenvoudig met onze zichttermijn van 30 dagen.

Wij geven al heel veel informatie op onze website. Heb je toch nog vragen of kan je ons advies gebruiken? Laat het ons dan weten via [email protected] (e-mail) of laat via (023) 205 2021 (telefoon) een voicemail berichtje achter met een verzoek om terug te bellen. Ik help je graag, geen vraag is te gek!

  

YogaHabits is super waardevol voor jou

Assortiment YogaHabits

- De mooiste duurzame & kwalitatieve yogakleding

- Yogakleding wil die is geproduceerd door mooie yoga missie ondernemingen

- Yoga outfits die je ook buiten je yogales kan dragen omdat deze zo mooi & comfortabel zijn

- De YogaHabits shop biedt alleen maar kwalitatieve producten

- Yoga outfit die lang mee gaan, voor maximaal yoga plezier

    

Service YogaHabits Shop

- Op je gemak beslissen of je je outfit wil houden (zichttermijn 30 dagen)

- Duidelijke en behulpzame klantenservice 

- Ontvang jouw yoga outfit van kwalitatieve merken snel & gemakkelijk

- Makkelijk kunnen ruilen voor een andere maat of een ander model

- Je bestelling wordt leuk ingepakt

- Yogakleding kan je makkelijk filteren op basis van maat etc.

- Gedetailleerde infomatie over de aangeboden producten, zodat je makkelijker een goede keuze kan maken welk item de perfect pasvorm heeft voor jouw lichaam.

- Shoppen op een veilige https website

 

Habits worth creating blogs en overige content

Yoga practice

- Haal meer uit de bikram serie, ook wel genoemd de 26 + 2 hot yoga serie

- Leer meer over hoe yoga werkt

- Meer inspiratie om yoga te blijven beoefenen

- Leer tools om yoga filosofie op een toegankelijke wijze toe te passen in jouw leven

- Leer tools om meer uit jouw yoga asana lessen te halen

   

Mindset & lifestyle

- Gebruik onze yoga lifestyle tools om je hart te volgen

- Yoga lifestyle contact die diepgang combineert met toegankelijkheid

- Yoga content die gebaseerd is op onze eigen ervaring en waarvan ook voorbeelden worden gedeeld zodat je hier makkelijk mee kan connecten en hier ook zelf mee aan de slag kan gaan.

- Lekkere receptjes die het yoga 'werk' ondersteunen

    

Meer energie & stress vermindering

- Als je op zoek bent naar tools die je meer energie geven

- Als je je minder gestrest wil voelen

- Tools vanuit eigen zoektocht die echt werken

   klantenservice infographics NLYogaHabits

Mr. Jan Gerritszlaan 87-III 2024KP Haarlem  |  (023) 205 2021
www.yogahabits.nl  |  [email protected]
KvK nr: 64557375   |  BTW nr: NL002066525B31
 
 

YogaHabits Aimée in Spider pose april 2014