• Lorem ipsum

Funky Simplicity Tops / Tanks

Op zoek naar yoga tops van katoen die van hoge kwaliteit zijn? Uitgevoerd in een mooie design dat zowel mooi staat op als naast de yoga mat? Dan heb je deze gevonden met Funky Simplicity. Funky Simplicity creëert eerlijke, duurzame yogakleding.

Funky Simplicity
Artikelcode Funky Simplicity - String Back Black Top -
€42,50
op voorraad
Een mooie eenvoudige en vrouwelijke yogatop met een schattige string-back. Ideaal voor elk type yoga, pilates of sport. Ook gewoon casual op een spijkerbroek. Gemaakt van zacht, comfortabel zacht katoen-spandex dat je comfortabel houdt. Fair trade. Lees meer
Funky Simplicity
String Back Black Top (S/M/L)
€42,50
Funky Simplicity Tops / Tanks

Op zoek naar een yoga top van katoen die van hoge kwaliteit is? Uitgevoerd in een mooie design die zowel mooi staan op als naast de yoga mat? Dan heb je deze gevonden met Funky Simplicity.

Funky Simplicity creëert eerlijke, duurzame yoga tops (en meer duurzame yogakleding) van hoogwaardig 4-way stretch katoen met elastaan voor de perfecte stretch. 

Funky Simplicity is een geweldig ethisch merk uit Nederland, waarvan de yogakleding kleinschalig, duurzaam, ethisch en met liefde worden geproduceerd in Bali. ❤ Funky Simplicity staat voor kwaliteit van leven, voor weten waar je van houdt en daar voor staan. Je eigen tijdloze stijl en manier van leven zonder beperkingen.

Wij geloven dat alle mensen op deze aarde een goede levenskwaliteit, een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden moeten hebben. Funky Simplicity is een fairtrade bedrijf waarvan alle productie plaatsvindt in het prachtige Bali, Indonesië, waarbij ze de lokale gemeenschap ondersteunen en alleen werken met kleine door familie-bedrijven.

De Funky Simplicity creaties worden met liefde gemaakt en met een glimlach tot bij jou thuis. Ze kiezen alleen de beste kwaliteit katoen-elastaan en laten alles met de hand bedrukken, met behulp van zeefdruk, door Balinese printers.
Het materiaal wordt gesneden en genaaid door één familiekledingbedrijf, die al de ontwerpen met grote precisie knipt en naait door zeer bekwame kleermakers. Funky Simplicity heeft een prachtig huis voor ze gebouwd en een ruime werkplaats eraan gekoppeld waar ze heel comfortabel en vrij in hun eigen timing kunnen werken. Er is absoluut GEEN kinderarbeid of enige vorm van sweatshop-omstandigheden; iets waar we ontzet over zijn – en bedroefd over; de wegwerpmaatschappij van de slavenproductie. Kleding gemaakt met menselijk lijden die we niet willen dragen of ondersteunen.
Funky Simplicity werkt graag met de Hindoe-Balinezen, ook al hebben ze meer heilige dagen in een jaar dan waar ook ter wereld, het is wat hen zo verbonden maakt met de echte dingen in het leven, wat ons terugbrengt naar de kwaliteit van leven.

Funky Simplicity staat bekend om de zachte en super comfortabele en hoogwaardige materialen zoals de mooie katoen-elastaan blend voor de duurzame yoga leggings en yoga tops. Ze gebruiken geen nylon of polyester.

De Funky Simplicity zijn zo mooi dat ook Funky Simplicity zelf compleet van hun creaties houdt, net zoals om mensen zich goed, mooi, 'vastgehouden', comfortabel en stijlvol te laten voelen.