• Lorem ipsum

YOGA MERKEN

YogaHabits verkoopt duurzame kwalitatieve hippe yogakleding en mooie lifestyle producten. Merken zoals K-DEER, Noli Yoga, Onzie, Yoga Democracy, Shambhala Barcelona, Teeki, LaLa Land, Dragonfly, Dailygreatness, Flaska en Hurraw. En we planten ook bomen.

YOGA MERKEN

YogaHabits verkoopt duurzame hippe yogakleding en mooie lifestyle producten. Allemaal van de hoogste kwaliteit.

Behalve dat de merken die je vind bij YogaHabits zelf al bijdragen aan een duurzame wereld, gebruikt YogaHabits ook nog eens een deel van de omzet om bomen te planten. Gecombineerd met service vanuit yoga waarden.

Waar je dan aan kan denken bij de door YogaHabits aangeboden yogakleding merken? Bijvoorbeeld de mooie eko-vriendelijke stripe leggings van K-DEER (die ook nog eens goede doelen ondersteunen), de nieuwste trends in yogakleding wereld gemaakt door Onzie, flatterende designs van Noli Yoga en yogakleding gemaakt van recycled plastic PET-flessen zoals Yoga Democracy, Shambhala Barcelona en Teeki. En als je op zoek bent naar echt goede hot yogakleding, check dan ook onze collecties van Onzie Dragonfly en LaLa Land eens.

We hebben ook geweldige glazen waterflessen voor je gevonden van Flaska. En de beste lippenbalsems (die zelfs biologisch, geheel natuurlijk en veganistisch zijn) van Hurraw!

Wil je hulp bij het opbouwen van een dagelijkse yoga practice? Check dan de yoga journals van Dailygreatness eens.