• Lorem ipsum

eindelijk niet meer moeHomepage eindelijk volop energie

Ben jij al langer moe?

Dacht jij eerst dat die moeheid wel zou verdwijnen met de tijd? Of is jou gezegd dat het nou eenmaal vaak voorkomt bij hoogopgeleide vrouwen? Misschien zijn er, net als bij mij, allerlei bloedonderzoeken gedaan om een medische oorzaak uit te sluiten. En heb je al vele dingen geprobeerd, maar hoewel sommige dingen wel helpen, lijk je niet echt van die vermoeidheid af te komen.

Soms is het lastig om nou te bepalen wat erger is. Die angst op het moment dat de moeheid wat erger wordt. De vrees dat het een aankondiging is van weer een periode waarin alle inspanning als te veel voelt. Of het gevoel dat je maar niet lijkt te vinden waar je echt op je plek zit. Dat terwijl anderen je prijzen om je werk en capaciteiten, dat echt gelukkig zijn toch anders zou moeten voelen. Je voelt dat je het anders wil, maar weet niet hoe. Ook zoiets wat frustrerend is, want je bent juist zo goed in dingen uitzoeken en voor elkaar krijgen.

Je hoopte dat het beter zou worden als je klaar zou zijn met je studie en daarna nadat je geen starter meer was in je werk. Ondanks dat je een geweldige persoonlijke groei hebt doorgemaakt verdwijnt dat vermoeide gevoel echter niet. En dat onbestemde gevoel neemt zelfs toe. 

Met (af en toe) yoga, een keer een detox kuurtje of geen suiker eten weet je het voor elkaar te krijgen dat je kan blijven functioneren. Wat anderen echter niet snappen is dat het altijd een fluctuatie is van in min of meerdere mate moe. Dat koffie een bron is om wakker te worden en chocolade om door te kunnen gaan (in plaats van alleen omdat je het lekker vindt).

 

Wat kies jij?

Over Aimée Kuntz yoga

Misschien hoopte je dat het vanzelf beter zou gaan. Dat er een tijd komt dat die vermoeidheid wegblijft. Maar als je eerlijk bent, is dat een valse hoop als je op dezelfde manier verder gaat. 

Gelukkig kan het ook anders. Dat heb ik zelf ook ervaren. Het is echt mogelijk om energiek te worden!

Bedenk even wat het verschil zou zijn tussen de impact van vermoeidheid of energie: op jouw werk, emoties en relatie. Dan wil je die vermoeidheid toch gewoon voorkomen?

Om niet over een jaar nog steeds het gevoel te hebben dat je tegen de bierkaai vecht. Om hoogstens je emmertje steeds weer te legen. 

Om daarentegen in een korte periode te leren hoe je voorkomt dat je emmertje überhaupt volloopt. Dat “in flow leven” niet meer klinkt als een fabeltje of mythe. En jij een gelukkig & energiek leven creëert, vervuld met innerlijke rust. 

meer over Aimée Kuntz

 

De oplossing

Wil jij van die moeheid af? En dan ook echt? Niet alleen minder moe zijn, maar je echt energiek en goed in je vel voelen? Dat mensen opmerken dat je straalt.

Om geen caffeine meer nodig te hebben om wakker te worden, geen kort lontje door de moeheid meer en niet tussendoor te hoeven voor-slapen om nog de deur uit te kunnen. Niet meer steeds van die pittige periodes te hebben?

En van het vage onbestemde gevoel dat er toch meer moet zijn in het leven dan dit? Om niet meer het gevoel te hebben dat alles zoveel energie moet kosten? Dat een leven dat er van de buitenkant uit succesvol uitziet niet voldoende is, maar dat je je van binnenuit gelukkig wil voelen?

 

Geef alsjeblieft niet op! En leer de principes toe te passen om energie te creëren met wat je doet (in plaats van dat alles wat je doet energie kost). Zoveel dat je lekker energiek wakker wordt. Hoe je dit doet terwijl je impact maakt door gewoon jezelf te zijn. In een leven vol connectie, liefde en een gelukkig gevoel. Zodat jij je leven weer vol kan aanpakken.

En dat je ondertussen leert hoe de simpele maar effectieve principes van yoga & Ayurveda leert toepassen in jouw leven op een manier die niet aan de orde kan komen in yogalessen in de plaatselijke yogaschool (of zelfs een yoga teacher training)? 

 

Hoe zou het zijn als ik jou ga helpen? Om veel meer energie te hebben dan jij voor mogelijk houdt. En dat is meer dan jij denkt, echt waar.

yoga blog laat je inspireren  download gratis ebook volop energie  Gratis energie inzicht sessie

 

Dit maak yoga therapie met Aimée net even anders

Unieke combinatie van Yoga therapie, Ayurveda en Spirit & Soul coaching

Gespecialiseerd in het jou leren energie te creëren

Maakt het veranderen van gewoontes makkelijker 

Behalve een uitgebreide opleiding ook ervaringsdeskundige: van altijd maar moe naar energiek, stralend en goed in je vel zitten

Walk the talk: ik sta zelf sinds 2012 dagelijks op de yoga mat en heb met mijn yoga lifestyle mijn chronische vermoeidheid overwonnen

Begeleiding waarbij directe communicatie vol compassie gaat

Bonus: je verdiept je in yoga & ayurveda terwijl jij weer energiek wordt

 

wordt super energiek traject 


Reviews

“Aimée is een actieve luisteraar met empathie en compassie. Ze heeft kennis van ayurvedische voeding en gezondheid. Geeft goed advies zonder oordeel.”

 

“Aimée is een goede luisteraar, afgestemd op anderen en zeer deskundig. Duidelijk begrip en het vermogen om eigen gedachten, advies en meningen te geven wanneer daarom wordt gevraagd. Ze heeft het vermogen om gemakkelijk verbinding te maken en anderen te begrijpen.”