• Lorem ipsum

Tegenwoordig voelen veel mensen zich continue vermoeid, hebben last van angstaanvallen of depressies, zitten tegen een burn-out aan, een hormonale onbalans met alle klachten van dien of hebben last van andere chronische klachten. Onderliggend betekent het echter dat er één of meerdere systemen in onze mind-body uit balans is geraakt.

Via diverse tools uit de yoga-toolkit (zoals yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, mindfulness, prana nidra, meditatie en Ayurveda) hebben we best veel invloed op ons zenuwstelsel, spijsvertering, hormonen en immuunsysteem. En ook op de kwaliteit van onze slaap, onze ochtend- & avondroutines en balans gedurende de dag. Yoga therapie gaat ook heel goed samen met andere vormen van (medische) behandelingen.

Yoga therapie is maatwerk waarbij we een unieke serie voor je samenstellen gericht op specifieke therapeutische doelen. Het is gericht op het herstellen van de balans op een integrale manier. We besteden tijdens onze sessie er aandacht aan dat je deze serie ook tussen onze sessies door zelf kan oefenen. Hierdoor kunnen onze sessies meer voor je betekenen en kan je werken aan blijvende resultaten.

 

Yoga therapeutische doelstellingen

Voorbeelden van yoga therapeutische doelen waar we aan kunnen werken zijn:

 • Je energieker voelen
 • Het verbeteren van je techniek in de yogahoudingen die je regelmatig doet
 • De yogahoudingen beter te leren af te stemmen op wat het beste zou zijn voor jouw lichaam
 • Makkelijker te leren bewegen
 • Beter slapen
 • Meer rust in je hoofd
 • Minder pijn in je rug
 • Een meditatie practice opbouwen op een manier die niet overweldigend is
 • Yoga als ondersteuning bij mentale problemen
 • Toepassen van Ayurvedische principes in je yoga practice en in de rest van je dag
 • Meer balans in je leven

 

Wat is het verschil tussen yogales en yoga therapie?

De yogalessen zijn door mijn achtergrond vanzelf therapeutisch & helend van karakter. Er zijn echter wel verschillen. In een yoga therapie sessie zijn we meer en directer bezig met de doelstellingen waar je aan wil werken. Er is meer ruimte voor vragen en het uitzoeken van welke tools jou het beste kunnen helpen. Yoga therapie is dan ook nog meer gericht op wat jij als individu het meeste nodig hebt. En om je vervolgens te leren dit te integreren in je leven. De feedback van hoe dit gaat nemen we dan weer mee in de volgende sessie, om stap voor stap behulpzame yoga gewoontes op te bouwen. Daarnaast zal ik je een yoga serie leren die specifiek op jou is afgestemd, op zo'n manier dat je deze daarna veilig zelf kan beoefenen tussen onze sessies in. 

 

Gratis Kennismaking

Maak vrijblijvend kennis om erachter te komen wat privé yogales, yogatherapie of een meditatieles voor jou kan betekenen. Hierin kunnen we alvast kennismaken en jouw wensen bespreken. Ook is er ruimte voor vragen. Deze kennismaking is gratis, vindt online plaats en duurt ongeveer 20 minuten.

 

Privé yogalessen, yogatherapie of meditatielessen (1 persoon)*

Losse privé yogales of yogatherapie: € 75,00

5 sessies: € 362,50 (€ 72,50 per sessie)

10 sessies: € 700,00 (€ 70,00 per sessie)

 

Privé yogalessen voor 2 Personen*

Losse privé yogales: € 85,00

5 sessies: € 412,50 (€ 82,50 per sessie)

10 sessies: € 800,00 (€ 80,00 per sessie)

 

Bovenstaande tarieven zijn voor yogalessen en yoga therapie sessie van 1 uur. Heb je interesse in langere yogalessen, dan kan dat natuurlijk ook. Neem dan contact met me op voor een aangepaste prijs voor de gewenste leslengte.

 

Klaar voor de start?

Ben jij op zoek naar privé yogales in Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Overveen of Santpoort? Neem dan contact met mij op via [email protected] om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken.

Het is ook mogelijk om eerst een vrijblijvende kennismaking in te plannen. Deze is gratis, vindt online plaats en duurt ongeveer 20 minuten.

 

Privé yogales

Over Mij

Gratis Sparren