• Lorem ipsum

Dragonfly Brand - Duurzame Bikram & Hot Yogakleding

Dragonfly Brand creëert bikram en hot yogakleding van heerlijk zacht comfortabel materiaal dat zelfs de meest intensieve yogalessen aankan. Dit kwalitatieve merk is opgericht door de eigenaars van een bikram yoga school in Tjechië, waar ze elk product

Geen producten gevonden...
Dragonfly Brand - Duurzame Bikram & Hot Yogakleding

Dragonfly Brand Yogakleding

Dragonfly Brand creëert bikram en hot yogakleding van heerlijk zacht comfortabel materiaal dat zelfs de meest intensieve yogalessen aankan. Dit kwalitatieve merk is opgericht door de eigenaars van een bikram yoga school in Tjechië, waar ze elk product eerst uitvoerig hebben getest. Dragonfly is dan ook inmiddels al een zeer geliefd yogakleding merk in bij yogi's die hot (bikram) yoga beoefenen.

Wat we vooral terug horen van de yogi's die Dragonfly kopen bij YogaHabits is dat de kleding zo lekker zacht aanvoelt als je het aantrekt en het helemaal niet voelt zitten in de hot yogales. De buitenkant van het materiaal is namelijk super glad, met een 'perzik-fuzz' gevoel aan de binnenkant voor nog meer comfort. 

 

Hot (bikram) yogakleding: de perfecte yoga shorts

In verband met de warmte wordt in bikram yoga en andere hot yogastijlen vaak een yoga shorts en yoga sport BH gedragen. Dragonfly heeft vele verschillende designs ontworpen: keuze genoeg. Vooral de yoga shorts van Dragonfly yogakleding zijn erg populair.

Het Dragonfly symbool is een libelle. De karakteristieken als lichtheid en uithoudingsvermogen van de libelle zijn duidelijk terug te zien in deze comfortabele vrouwelijke hot yogakleding.

    

Comfortabele en vrouwelijke hot yogakleding 

Dragonfly yogakleding wordt gekenmerkt door de vrouwelijke designs en het super comfortabele materiaal. Dit high-tech materiaal bestaat uit het kwalitatieve materiaal polyamide (80%) en een hoog percentage lycra (20%), wat vocht meteen afvoert. De binnenkant voelt super zacht als perzikdons. 

    

Geheel gemaakt in de EU

De kwalitatieve Dragonfly yogakleding wordt voor zo'n mooie prijs aangeboden, dat je natuurlijk wel wil checken of deze yogakleding is gemaakt in goede arbeidsomastandigheden. Ook dat is gelukkig het geval. Het gehele proces vindt dan ook plaats in Tjechië, inclusief het maken van alle materialen, draden, accessoires en labels, zodat Dragonfly goede controle heeft over het productieproces. Hierdoor heeft Dragonfly goede controle over de kwaliteit en wordt en gewerkt onder EU regelgeving. Zodat jij gerust kan zijn over jouw favoriete bikram en hot yogakleding.

 

Gemaakt door hot yoga liefhebbers

Wist je dat Dragonfly yogakleding is opgericht door de eigenaren van een Tjechische bikram yoga school? Zij hebben hun kennis waar hot yogakleding aan moet voldoen dan ook verwerkt in producten. En dat ook nog met een mooie prijsstelling.

Het yogakleding merk Dragonfly is opgericht door de eigenaars van de Tjechische yogaschool Bikram Yoga Ceske Budejovice. Zij hebben al hun yogakleding dan ook uitgebreid getest in hun eigen studio voordat ze het op de markt brachten. Met als resultaat, heel veel geweldige yoga shorts, yoga bra's en een aantal yoga leggings die perfect zijn voor bikram yoga en andere hot yoga stijlen.