• Lorem ipsum

Dragonfly Bikram & Hot Yoga Shorts

Dragonfly yoga shorts zijn perfect voor hot yoga stijlen. Deze vrouwelijke yoga shorts drogen snel, zitten als een tweede huid, zijn anti-bacterieel en behoud haar pasvorm. Voor ultieme bewegingsvrijheid en een perfecte pasvorm.

Geen producten gevonden...
Dragonfly Bikram & Hot Yoga Shorts

Dragonfly yoga shorts

De yoga shorts van Dragonfly Brand zijn zeer geliefd bij yogini's die hot yoga stijlen beoefenen. Als je deze yoga shorts een keer heb aangedaan, weet je precies waarom. Het materiaal voelt namelijk super zacht en comfortabel. Daarnaast zijn het zeer vrouwelijke yoga shorts die perfect blijven zitten, zodat jij je kan richten op jouw yoga practice.

   

Yoga shorts van extreem hoge kwaliteit

Dragonfly maakt gebruik van high-tech materiaal van zeer hoge kwaliteit. Het is gemaakt van een mix van polyamide en een hoog percentage lycra. De binnenkant heet een perzik zacht gevoel, waardoor ze al direct fijn zitten zodra je ze aantrekt. Daarnaast is het anti-bacteriaal (voorkomt geurtjes), droogt het snel en behoud het haar vorm (ook na frequent wassen). En natuurlijk heb je volledige bewegingsvrijheid in Dragonfly yoga shorts, terwijl ze perfect blijven zitten.

  

Gemaakt in goede omstandigheden

De eigenaren van Dragonfly zijn ook eigenaar van een bikram yoga studio in Tjechië. Ze hebben daarom besloten Dragonfly geheel (inclusief materialen, draden, accesoires en labels) te laten produceren in Tjechië, zodat ze een goede controle hebben over de kwaliteit en omstandigheden. Bij de productie wordt EU wetgeving strikt toegepast, waardoor deze yoga shorts gegarandeert worden geproduceerd in goede arbeidsomstandigheden.

 

Nikita, Vera, Lena en meer yoga shorts

Vooral de Nikita, Vera en Lena shorts van Dragonfly Brand zijn erg populair. Of kies jij liever voor één van hun andere modellen? Ervaar zelf de lichtheid en het uithoudingsvermogen van deze Dragonfly libelle met jouw favoriete Dragonfly yoga shorts.