• Lorem ipsum

LaLa Land Comfy Wear

LaLa Land Comfy Wear zit super comfortabel, is super vrouwelijk en is ontworpen om jouw geluksmomentje te vinden in jouw yogales. Perfect voor hot/bikram yoga.

Geen producten gevonden...
LaLa Land Comfy Wear

LaLa Land Comfy Wear zit super comfortabel, is elegant & vrouwelijk en is ontworpen om jouw geluksmomentje te vinden in jouw yogales. Perfect voor hot/bikram yoga.

  

LaLa Land Comfy Wear zit gevestigd in Californië en gebruikt Braziliaanse materialen van zeer hoge kwaliteit. Gemaakt van polyamide en elastaan (spandex) heeft dit een veel kwalitatievere vezel dan polyester. Dit materiaal gaat dan ook heel veel yoga sessies mee, wat ook een vorm van duurzaamheid is.

  

Doordat de ontwerpster en eigenaar van LaLa Land zelf veel hot yoga beoefent, snapt ze als geen ander wat een goede hot yoga outfit maakt. En ook is dit het ideale merk yogakleding voor achteroverbuigingen. Gecombineerd met haar gevoel voor stijl, ontwerpt Paula Morgan elegante vrouwelijke yogakleding die perfect is voor hot (bikram) yoga. Onze favoriet is de LaLa top. Wat is jouw favoriete ontwerp?

  

 

  

Designer Paula Morgan over LaLa Land:

Stel je het gelukkigste moment dat je ooit in je leven hebt ervaren voor. Het moment dat ieder atoom in je lichaam gloeit, volledig verbonden en in spel met het leven. Jij bent één ‘body’, ‘mind’ en ‘spirit’. Zonder afscheiding en alles werkt!

 

In deze plaats komt het leven zelf zoals het is ... een mooi en prachtig cadeau. Tijd bestaat niet, alles is mogelijk, magie is echt en wonderen gebeuren! Het onverwachte en onvoorspelbare zijn alledaags, er is volledige vervulling, plezier en liefde is overal! Dit is LaLa Land 'My Happy Place'.

 

Ik vind LaLa Land meestal in mijn yoga beoefening. Het is daar dat ik mijn geluk beleef, mijn dagelijkse inspiratie, en waar ik elke dag mijn lust voor het leven vernieuw! Het is daar waar ik mijn hart, mijn ziel en mijn maan vind. Het is daar waar ik mezelf vooruit duw en mijn ziel uitrek. Het is deze uitdrukking van wat LaLa Land voor mij is, dat ik in onze comfortabele yogakleding en active wear verwerk.

 

Iedereen heeft haar eigen LaLa Land, hoe noem jij het?

 

LaLa Land is toegewijd aan kwaliteit, service en design. En vooral aan jou, je welzijn, voldoening en liefde voor het leven!”