• Lorem ipsum

Noli - Duurzame Yogakleding

Noli yoga creëert toegepaste kunst met haar yogakleding. Voor krachtige, actieve vrouwen met uitzonderlijke stijl. High-tech athleisure die flatteert.

Geen producten gevonden...
Noli - Duurzame Yogakleding

Noli Yogakleding Designs

Noli yoga creëert toegepaste kunst voor yogakleding en zijn vooral bekend geworden met de Tree of Life Legging. Sindsdien hebben ze nog veel meer mooie designs ontworpen. De Noli collecties zijn geïnspireerd door krachtige, actieve vrouwen met uitzonderlijke stijl.
  

 

  

 

High-Tech Materiaal & Super Flatterend

Noli yoga combineert haar geweldige prints met hoog kwalitatieve leggings die zelfs de meest intensieve yoga lessen aankunnen. Want een goede yogalegging moet natuurlijk niet alleen een mooie print hebben. Het materiaal moet ook van hoge kwaliteit zijn, vocht snel afvoeren, flatteren en super comfortabel zitten. En dit doet Noli geweldig.
 
Zodat je legging ook echt je yoga practice ondersteunt, daardat jij je dan kan richten op wat jij obeserveert in de yogahoudingen. En dat het materiaal lang mee gaat, want ook dat is een vorm van duurzaamheid.
 
Noli heeft zelfs een speciale elastiekvrije tailleband met hierin mesh lagen verwerkt die zorgt voor een verdeelde compressie, zodat deze mooi aansluit in de taille zonder love handles te creëren. Ook is er goed nagedacht over de materiaalkeuze, welke onvolkomendheden verbergt. Het materiaal ademt, is antibacteriëel, heeft 4-way-stretch en flatteert.
 
Noli yogakleding blijft perfect zitten in alle yogahoudingen. Het totaal maakt het verschil tussen bijvoorbeeld een gewone legging en een echte high-tech yoga legging.
 

Ontworpen & Geproduceerd in de V.S.

De high-tech yogakleding van Noli wordt zowel ontworpen als geproduceerd in de Verenigde Staten. Fijn om te weten toch? Heb jij al jouw favoriete yogaoutfit samengesteld uit de Noli yogakleding in onze collectie?