• Lorem ipsum

Renegade Guru

Renegade Guru
Artikelcode Renegade Guru Bodhi Shorts - Urban Black - M
€64,95€54,95
op voorraad
De Bodhi heren yoga shorts zijn hippe yoga shorts voor mannen van gecertificeerd biologisch katoen waardoor ze zacht aanvoelen. Met een beetje lycra waardoor je genoeg rek hebt tijdens je yoga practice en de broek behoud zijn vorm hierdoor. Lees meer
-15%
Renegade Guru Yoga Shorts Bodhi – Urban Black (M/L)
Renegade Guru
Yoga Shorts Bodhi – Urban Black (M/L)
€64,95€54,95
Renegade Guru

Renegade Guru conscious yoga en active wear is een groen en bewust yoga en sportlabel uit Amsterdam voor heren. Renegade Guru wordt gemaakt door hetzelfde team als Urban Goddess yogakleding, voor vrouwen. En bestaat sinds 2018.

Hip, eerlijk en betaalbaar

Renegade Guru is hip, eerlijk en betaalbaar. Hip omdat we graag een beetje normaal over straat willen lopen, voor en na onze yogales of workout. De Renegade Guru yoga kleding is daarom makkelijk te mix en matchen met je casual garderobe. De materialen die we gebruiken zijn lekker zacht, soepel en comfortabel en daarom is het helemaal niet gek als je onze kleding gewoon niet meer uit wilt doen.

Eerlijk, omdat Renegade Guru yoga, sport en casual mannencollectie wordt gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen (GOTS). De productie gebeurt op veilige en eerlijke manier, met respect voor mens en natuur. Biologische kleding is niet alleen goed voor jou en je gezondheid, maar het is ook echt een aanschaf waar je je goed over kunt voelen. Je draagt namelijk ook echt bij aan een betere wereld. 

Renegade Guru heren yoga kleding is betaalbaar, omdat ze biologische kleding graag zo betaalbaar mogelijk aanbieden zodat zoveel mogelijk mensen voor duurzaam kunnen kiezen. Zo dragen we bij aan het creëren van een grotere groep bewuste consumenten.

Marlene Smits - Eigenaar Renegade Guru

Marlene Smits – Eigenaar Renegade Guru conscious active wear