MERK & MODEL BEDEKKING ONDERSTEUNING YOGAHABITS ADVIES LICHAAMSTYPE
DRAGONFLY BANDEAU TOP
Dragonfly Bandeau Top FrontsideDragonfly Bandeau Top Backside 
Medium Licht Deze vrouwelijke smalle yoga bandeau staat vooral mooi als je vrij tenger bent. Minimale hoeveelheid aan materiaal (welke goed blijft zitten) voor maximale bewegingsvrijheid aangezien je geen bandjes over de schouders hebt.
DRAGONFLY BIKINI SPORTS BRA LUCY
Dragonfly Bikini Sports Bra Lucy FrontsideDragonfly Bikini Sports Bra Lucy Backside
Licht Licht Een halter driehoek bikini top die je niet alleen op het strand kan dragen, maar ook perfect blijft zitten in jouw yogales. Aangezien de touwtjes alleen geknoopt worde in de nek, zit de top niet in de weg als je ligt in savasana. Hoewel de top bij iedereen mooi zit, raden we deze top om yoga in te beoefenen vooral aan vrouwen met een kleine tot gemiddelde cupmaat aan.
DRAGONFLY SPORTS BRA XENIA
Dragonfly Sports Bra Xenia FrontsideDragonfly Sports Bra Xenia 
Medium + Hoog Aanbevolen voor vrouwen die zoeken naar een yoga sport bh met meer ondersteuning. Het slimme design van de dubbel gekruisde bandjes verdelen de benodigde support goed over de schouders en rug. De stevige bandjes kruisen op de rug zodat je verzekerd kan zijn dat deze yoga top perfect blijft ztten met maximale ondersteuning. 
DRAGONFLY TUBE TOP
Dragonfly Tube Top FrontsideDragonfly Tube Top Backside 
Hoog Licht Deze yoga tube top is omkeerbaar (met een dubbele laag stof), zodat je iedere keer weer kan kiezen welke kleur je die dag aan de buitenkant draagt. Een top die bij iedereen mooi zit! Omdat de top echter geen bandjes heeft, raden we deze yoga top vooral aan voor de maten XS-M met cupmaat AA-C.
LALA LAND DOUBLE FACE TUBE TOP
LaLa Land Double Face Tube TopLaLa Land Double Face Tube TopHoog Licht Deze yoga tube top is vooral geschikt voor dames met een kleinere tot gemiddelde cupmaat (A-C). Je hebt in dezel top maximale bewegingsvrijheid voor je schouders aangezien er geen bandjes zitten over heen zitten. Aangezien deze tube top breder is dan de meeste bandeaus en tube tops geeft deze top nog meer bedekking. Hierdoor is de top perfect voor als je graag je scouders vrij houdt, maar je niet comfortabel voelt in smallere bandeaus en tube tops. De draaing van de stof op de achterkant laat niet alleen de tweede kleur van de top zien (deze top is omkeerbaar), maar ondersteunt ook de pasvorm die perfect blijft zitten. Gemaakt van de beroemde super zachte comfortabele LaLa Land stof.
LALA LAND LALA TOP
LaLa Land LaLa Top FrontsideLaLa Land LaLa Top Backside 
Licht Licht Deze vrouwelijke top heeft een laag uitgesneden elegante voorzijde en is vooral geschikt voor dames met een kleinere tot gemiddelde cupmaat (AA-C). Met alleen de dunne gekruiste bandjes over de bovenrug en de smalle band over de middenrug, hebben je schouders alle vrijheid voor onbeperkte beweging. De super zachte stof maakt deze top zelfs nog comfortabeler om te dragen.
NOLI CHELSEA BRA TOP
YogaHabits Noli Chealsea Bra voorkant YogaHabits Noli Chealsea Bra achterkant
Medium Medium De Chelsea Bra top van Noli heeft een vrouwelijk design met meerdere gekruiste bandjes op de achterzijde die een mooi patroon vormen. Deze top valt heel klein. Vooral geschikt voor vrouwen met een kleine kledingmaat. 
ONZIE CHIC BRA TOP
Onzie Chic Bra FrontsideOnzie Chic Bra BacksideMedium Medium + Deze yoga top is geschikt voor vele lichaamstypes. Het inteligente design met de vele gekruiste bandjes zorgt voor en goede ondersteuning. We adviseren wel je cupmaat in acht te nemen met het kiezen van de geschikte maat voor jou (zie maatadvies bij de productbeschrijving). De multi gekruiste bandjes eindigen aan de onderkant in een lichte ronde lijn voor een extra chic detail.
ONZIE CIRCLE BRA TOP 
Onzie Circle Bra Top FrontsideOnzie Circle Bra Top Backside 
Medium + Hoog De dubbele bandjes komen op de rug samen en vormen een criss-cross patroon verbonden door een kleine ring in het midden van je bovenrug. Het patroon van deze bandjes verdelen het gewicht goed voor extra ondersteuning, wat deze yoga top populair maakt bij dames die zoeken naar een yoga top met meer ondersteuning.
ONZIE ELASTIC BRA TOP
Onzie Elastic Bra Top frontsideOnzie Elastic Bra Top backside 
Medium Medium Deze stoere yoga top staat geweldig bij vrouwen met een kleine tot gemiddelde borstomvang. Dit is de top om een mooie rug goed uit te laten komen. De rechte bandjes over de schouders blijven perfect zitten doordat ze verwerkt zijn in het patroon met de horizontale bandjes op de achterkant.
ONZIE PEEK-A-BOO RACER BRA TOP
Onzie Peek-A-Boo Racer Bra Top Onzie Peek-A-Boo Racer Bra Top achterzijde
Hoog Hoog Met de hoge halslijn, peek-a-boo racerback geeft deze yoga sport bh een goede ondersteuning, volledige bedekking en dat verwerkt in een elegant design. Valt wat betreft cup maat wat groter dan de meeste Onzie yoga tops.
ONZIE RACER BRA TOP
Onzie Racer Bra Top FrontsideOnzie Racer Bra Top Backside 
Medium Medium Deze racer yoga top geeft jouw yoga sport bh een sportieve look. Een aanrader voor vrouwen met een kleine tot gemiddelde borstomvang. 
ONZIE TRIANGLE BRA TOP
Onzie Triangle Bra Top FrontsideOnzie Triangle Bra Top Backside 
Hoog Medium De trapeziumvormige voorzijde geeft volledige bedekking van de borstomvang. Aangezien deze top ook perfect aansluit aan de zijkanten, houdt deze top alles perfect waar het hoort te zitten. Daarnaast verdelen de meerdere driehoekvormige bandjes de benodigde ondersteuning over je rug. Geeft meer support dan je zou verwachten.
ONZIE WIDE ELASTIC BRA TOP
Onzie Wide Elastic Bra voorzijdeOnzie Wide Elastic Bra achterzijde 
Medium Medium De Wide Elastic Bra Top van Onzie yoga apparel valt klein en is ontworpen voor vrouwen met een kleinere tot gemiddelde borstomvang.
De voorkant is vergelijkbaar het haar populaire zusjes de 'gewone' en de 'x-back' elastic bra top. De achterkant zorgt echter voor een totaal nieuwe look. De mooie brede elastische banden, verdelen de benodigde ondersteuning en creëren een stoere doch vrouwelijke look.  
 
ONZIE WRAP BRA TOP
Onzie Wrap Bra Top Frontside Onzie Wrap Bra Top Backside
Medium Hoog De Wrap Bra Top is perfect voor dames met een gemiddelde tot grotere borstomvang. Deze yoga bra top is voor een grotere bra cup geschikt dan de meeste bra tops van Onzie yoga apparel. racerback met elegante dubbele band geeft een goede ondersteuning. 
De voorzijde heeft dezelfde V-halslijn als het andere racerback model van Onzie yoga apparel, maar sluit dan hoger aan, waardoor deze wrap top geschikt is voor een cupmaat groter.
Dit stijlvolle model geeft aan de voorzijde een look zoals een halter, maar doordat het in werkelijkheid een racerback model heeft, geeft deze top perfecte ondersteuning zonder je nek te belasten. Ook heel fijn is dat de schouderbladen zijn vrijgelaten.
ONZIE X BACK ELASTIC BRA TOP
Onzie X Back Elastic Bra Top FrontsideOnzie X Back Elastic Bra Top Backside 
Medium Medium Zit fantastisch bij dames met een kleinere tot gemiddelde borstomvang. Net zoals haar zusje de 'normale' Elastic Bra Top, is  dit echt een top om een mooie rug perect uit te laten komen. Deze X Back variant heeft meerdere elastische bandjes die in een stijlvol patroon gekruisd zitten op de rug.