• Lorem ipsum

Bramari Pranayama & Ibiza retreat met Saskia van Erven

3 Aug 2022
door Saskia van Erven

Maak kennis met mijn yogavriendin Saskia van Erven, een ervaren yoga- en ademwerkdocent. Na jarenlang haar eigen yogaschool in Colombia te hebben gerund en vele jaren retreats in Latijns-Amerika te hebben georganiseerd, is ze nu weer in Nederland, terug naar haar roots. Ze zal dit najaar haar retreat organiseren op Ibiza in een prachtige finca. Met haar gastvrije, creatieve en zachte spirit zorgt ze ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Haar grondige kennis van yoga, meditatie en ademwerk zal dit retreat tot een onvergetelijke ervaring maken.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor deze intieme retraite. Als nieuwsbrieflezer van YogaHabits krijg je 5% korting! Download HIER de retreat-brochure voor meer info. Als je een aanvraag stuurt naar [email protected], vermeld dan YogaHabits om de korting te krijgen.

Om Saskia te leren kennen, bekijk deze gratis 8 minuten yoga pranayama video. Een mooie ademhalingsoefening genaamd Bramari pranayama of bee humming ademhaling. Het helpt ontstressen, aarden en het kalmeert je zenuwstelsel.Als je meer yoga practices van Saskia wilt vinden, kijk dan op MOAI.

 

Contact info Saskia van Erven:

E-mail: [email protected]

Instagram: @saskia.vanerven

Website: www.joinmoai.com

Linked-in: join-moai

Facebook: moaicollective

 

Niets meer missen van onze yoga blog?

Wil jij stap voor stap meer yoga lifestyle gewoontes implementeren? Om meer ontspannen te genieten van jouw ideale leven? Om te leven volgens jouw intentie? Het is ons doel om jou hiermee te helpen. 

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEFen mis nooit meer één van onze yoga blogs (en ontvang een gratis e-boek vol yoga lifestyle tips voor meer energie en korting op jouw eerste bestelling in de webshop).

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »