Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Kortingscode voor mindful film Walk With Me

15 Sep 2020
door Aimée Kuntz

Alles wat we zien wordt als een herinnering in ons opgeslagen. En op basis van onze herinneringen worden onze verwachtingen gevormd, waardoor herinneringen veel effect hebben op hoe we opnieuw ervaren. Oftewel op hoe ons leven eruit ziet. Dit betekent echter ook dat alles wat we bekijken via tv en film ook effect heeft op hoe we ons leven ervaren. Waar we naar kijken plant dus nieuwe zaadjes voor de toekomst.

Zelfs als je heel erg bewust van bent van dit mechanisme, betekent dit natuurlijk niet dat je nooit meer zin hebt om eens fijn een goede film te kijken. Maar dan wel eentje waar in ieder geval je nachtrust niet door wordt verstoord en waardoor je juist geïnspireerd raakt. Oftewel bewust kiezen voor een mindful film.

Ik vind het dan ook heel erg leuk dat Cultuurticket mij de mogelijkheid heeft om met jullie een kortingscode te delen voor de mindful film “Walk With Me”. Gewoon te bekijken vanuit thuis, dus perfect voor onze huidige situatie.

 

Zelf zag ik deze mooie film namelijk een paar jaar geleden in de bioscoop tijdens de voorpremière. En ik kan me nog steeds herinneren dat ik juist rustiger werd van deze film. Misschien omdat er weinig in gesproken wordt in combinatie met de hele mooie beelden. 

Daarnaast ben ik van jongs af aan altijd al geïnteresseerd geweest in hoe spiritualiteit een rol speelt in het leven van anderen. In hoe compassie en mededogen op verschillende manieren worden geïntegreerd in het dagelijks leven. De film “Walk With Me” laat letterlijk zien hoe compassie en mededogen een fundament vormen in het leven van de wereldberoemde boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh en de andere boeddhisten waarmee hij in een leefgemeenschap leeft. 

Een mindful film waarmee je vanzelf mee wordt genomen in rust, stilte en contemplatie.

 

Over Walk With Me

Walk With Me is een prachtige cinematografische reis in de wereld van mindfulness, waarin de wereldberoemde boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh centraal staat. Hij komt oorspronkelijk uit Vietnam en heeft mindfulness naar het Westen gebracht. Als spiritueel leider woont hij nu in Plum Village, een leefgemeenschap in rustiek Zuid-Frankrijk, waar hij samen met andere zen-boeddhistische monniken en -nonnen mindfulness tot een wereldwijd fenomeen heeft doen uitgroeien. Walk With Me biedt een nooit eerder vertoonde toegang in deze gemeenschap. Drie jaar lang werden de levens van de bewoners van Plum Village gevolgd en komen existentiële vragen waarmee ze geconfronteerd worden aan bod in hun zoektocht naar acceptatie. Treed binnen in een wereld van bewustwording.

 

 

HIER kan je Walk With Me huren. Met onderstaande kortingscode krijg je 33% korting, en bekijk je de film voor maar 1,99 euro.

Kortingscode: Yhxct

 

Meer mindful films

Het leuke is dat Cultuurticket meer mindful & spirituele films beschikbaar heeft gesteld, te herkennen aan het label “Innergy”.

 

Niets meer missen van onze yoga blog en meer nieuws?

Wil jij stap voor stap meer yoga lifestyle gewoontes implementeren? Om meer ontspannen te genieten van jouw ideale leven? Om te leven volgens jouw intentie? Het is ons doel om jou hiermee te helpen. 
SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF en mis nooit meer één van onze yoga blogs. Je ontvangt dan ook nog eens een gratis e-boek vol tips voor meer energie met een yoga lifestyle.
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »