• Lorem ipsum

Shambhala Barcelona: nieuw merk toegevoegd

27 Nov 2019
door Aimée Kuntz

Eerder deze maand was ik in Barcelona. Behalve m'n yoga practice ging ook YogaHabits gewoon door in Barcelona. Want ja.... ik heb een mooi duurzaam yogakleding merk meegenomen: Shambhala Barcelona.

Goed om te weten is dat ik niet zomaar nieuwe merken toevoeg aan de shop van YogaHabits. Ik wil namelijk zeker weten dat het echt goede producten zijn en dat er volgens yoga waarden gewerkt wordt.

Van het verhaal van Shambhala was ik al langer gecharmeerd. Namelijk geproduceerd in goede arbeidsomstandigheden en gemaakt van materialen als zacht biologisch katoen en high-tech materiaal gemaakt uit gerecyclede plastic waterflessen. Plus het Shambhala team, welke me een warm welkom gaf, bestaat duidelijk uit yogi's.

Mijn persoonlijke favoriet is de zwarte Gita yoga legging van biologisch katoen. En ik heb mijn vriend nog nooit zo enthousiast gezien over een yoga broek als dat hij is over de Vira Pant. Je trekt ze aan om te relaxen en begint spontaan te bewegen omdat dit zo makkelijk gaat in deze yogakleding. In ieder geval is dat onze ervaring. 

 

Namasté,

Aimée Kuntz | YogaHabits

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »