• Lorem ipsum

Waar staat het YogaHabits logo voor?

11 Jan 2018
door Aimée Kuntz

YogaHabits is opgericht voor de moderne yogi. Actief, fris, kwaliteit en effectief. Lees hier over ons logo om meer te weten te komen over waar YogaHabits voor staat. Gaat deze blog wel over yoga? Ja, toch wel. Want ook al beseffen we dat waarschijnlijk ieder bedrijf blij is met haar eigen logo, gaat het om het verhaal dat erachter zit. En dat is bij YogaHabits natuurlijk yoga. Ons logo is overigens ontworpen door Mimi Sugarman van Mstudioos.

   

 

Wat kan je in het YogaHabits logo zien?

Het YogaHabits logo is gemaakt als een moderne lotusbloem. De blaadjes van de lotusbloem zijn echter ook te herkennen als zweetdruppels (of zelfs als tranen). In het midden hiervan, zie je door het samenkomen van de lijnen van de blaadjes een figuurtje. Dit figuurtje staat voor degene die er de energie in steekt om yoga te beoefenen, oftewel de yogi(ni): jij dus.  

 

 

Wat betekent het YogaHabits logo?

Ik hoop dat je inmiddels zelf al hebt ervaren dat yoga veel voor je kan doen. Iets wat verder gaat dan meer wellness en je beter in je vel zitten (ook al is dat zeker een mooi voordeel van yoga). Zoals met veel dingen werkt het ook bij yoga om eerst energie te geven om hier meer energie voor terug te krijgen. En dit werk onderkennen we dan ook met de zweetdruppels in ons logo.

 

Dit proces is ook uit te leggen vanuit de moderne lotusbloem uit ons logo. Wist je dat de zaadjes van een lotusbloem zich wortelen in een moerasbodem? Dat de mooie bloem die hieruit groeit (verbonden met een stengel) een bijzonder zelfreinigend vermogen heeft waardoor er geen modder of water aan de bloem blijft zitten? Ook in yoga gebruiken we onze modder als voeYding: de moeilijkheden en persoonlijke uitdagingen in ons leven. Dit contrast gebruiken we om onszelf te transformeren. En ook al blijft de kern van ons hetzelfde, we een steeds betere versie van onszelf kunnen worden. Zelf vind ik de volgende uitdrukking altijd wel mooi: "hands in the dirt, head in the clouds".

 

Juist omdat we in onze yoga practice werken met ons contrast en onze uitdagingen, lijkt het lettertype wel gestempeld. Want ook al ben je work-in-progress naar je best mogelijke zelf, ben je nu al awesome. Ook als je dat zelf even niet ziet door de uitdagingen die je in je leven tegenkomt.

 

En YogaHabits wil je graag helpen met dit transformatieproces. Bij YogaHabits bieden we dan ook graag zoveel mogelijk tools aan die (gebaseerd op onze eigen ervaring) echt werken, waarmee jij aan de slag kan gaan. Of dat nou super mooie yogakleding is, waardoor jij vaker op de yogamat staat en/of je beter kan concentreren op je yogales, of dat het is middels mooie yoga lifestyle tool voor off-the-mat. Bij al deze tools sta jij op een actieve manier centraal (zoals het figuurtje in ons logo). Toegankelijk, concreet, fris met kwaliteit is de manier waarop we dat willen doen.

 

Klik HIERom in onze yoga blogs meer te lezen over onze yoga lifestyle tools.

Of klikHIERom ons assortiment designer yogakleding te bekijken. 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »